Phenom 168 Napisano Novembar 15, 2021 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Da li na forumu ima neko ko bi mogao da napravi iglicu karburatora po zadatim merama? Moja je zajedena i nije ni fabricka za karburator koji je na motoru. Nova samo od preko moze da se naruci a ne bih da cekam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7659 Napisano Novembar 15, 2021 Drug član, 2934 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Moze da se napravi ali je jebada, moj tast je meni pravio na strugu i treba ti mikrometar kao 8 dimenzije originalne. Iskreno mislim da se ipak isplati kupiti original nego se cimati oko toga. Koji je motor u pitanju i koji karb (marka)Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2688 Napisano Novembar 15, 2021 Ne silazi, 4807 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ево ја сам их ручно среџивао, друга слика је оригинал а прва у спортском издању.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8150 Napisano Novembar 15, 2021 Ne silazi, 2135 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Iz iskustva,vrlo jebeno da se napravi na obicnom strugu,a na cnc mora da naplati,tako da bolje poruci dodju jos delovi za istu lovu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7659 Napisano Novembar 15, 2021 Drug član, 2934 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Moze na strugu, pa se posle izbrusu, tako je lakse pogoditi dimenziju. Nezgodno je samo na strugu jer se materijal mota, pa zna se podici iznad noza. Mora bas pazljivo, a onda je dangubnoПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2688 Napisano Novembar 15, 2021 Ne silazi, 4807 postova Prijavi odgovor kao problematičan Потребно је да наџеш иглицу која је одговатајучег Ф, све друго се ради брусним папиром и филцом, нормално на бормашину која има савршен футер и коју користим СТРОГО само за бушење прецизних ствари.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Novembar 24, 2021 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Uhvatio sam vremena i napravio je, uspesno. Rucno odradjeno, smirglom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Novembar 24, 2021 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan On 15.11.2021. at 19:06, Krokodilo je napisao: Потребно је да наџеш иглицу која је одговатајучег Ф, све друго се ради брусним папиром и филцом, нормално на бормашину која има савршен футер и коју користим СТРОГО само за бушење прецизних ствари. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Poslao sam ti privatnu poruku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2688 Napisano Novembar 25, 2021 Ne silazi, 4807 postova Prijavi odgovor kao problematičan Poslao sam ti privatnu poruku. Још је нисам добио.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...