Djusi_998 456 Napisano Novembar 1, 2008 Ducatista, 2912 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan A da se mi ipak vratimo na temu koja je Ducati Streetfighter ? Imate par tema o pravim streetfighterima na foruma pa se prebacite tamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Novembar 1, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Evo još jedne spekulacije: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electrokid 1 Napisano Novembar 1, 2008 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan U sto je dobar......... ;D ;D ;D ;D ;D,al opet Honda mi je u srcu... ;D ;D ;D ;D.E to je STREETFIGHTER Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 456 Napisano Novembar 1, 2008 Ducatista, 2912 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Evo još jedne spekulacije: Ko sto rekoh, ovakav nece biti. Ovo je inace Hyperfighter, on navodno treba da ima masinu od 1098 R, ali mislim da je to samo studija da se ispita javno mnjenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3324 Napisano Novembar 1, 2008 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Ima li te prave slike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Novembar 2, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Ima li te prave slike? Ima Djusi garant, samo nece da pokaze! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Novembar 2, 2008 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan voila, tajna je otkrivena http://www.motori.hr/Ducati_Streetfighter_tajna_je_otkrivena_2809.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 456 Napisano Novembar 2, 2008 Ducatista, 2912 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li te prave slike? Ima Djusi garant, samo nece da pokaze! ;D Rekli su da ce mi danas poslati. Na njih samo cekam. Trebalo bi da danas motor bude predstavljen i pretpostavljam da cu u toku noci dobiti materijal... Jebi ga i ja ih cekm ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 456 Napisano Novembar 2, 2008 Ducatista, 2912 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Ok, nesto sam izboksovao ;D Nadam se da ce sutra biti i nesto u vecoj rezoluciji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2071 Napisano Novembar 2, 2008 Skuteras, 3701 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Samo mu turiti malo slajdera i moze da se pada svaki cas sa njega. Nisam video bilo sta sto bi moglo da se polomi. Go je ko radikal Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 456 Napisano Novembar 2, 2008 Ducatista, 2912 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Samo mu turiti malo slajdera i moze da se pada svaki cas sa njega. Nisam video bilo sta sto bi moglo da se polomi. Go je ko radikal Upravo tako. Samo mi nije jasno kako je neko mislio da je zamena za Multistradu ? Inace, imace ram, masinu, zadnju vilu i jos ponesto od 1098. Obicna verzija ce saradjivati sa Showa vilama i amortizerima, a S verzija ce biti na Ohlins. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Novembar 2, 2008 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan voila, tajna je otkrivena http://www.motori.hr/Ducati_Streetfighter_tajna_je_otkrivena_2809.html Ajoj ja prije tebe postovo link sa zvanicnim slikama a niko nije skontao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Novembar 2, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ajoj ja prije tebe postovo link sa zvanicnim slikama a niko nije skontao. Jesam ja, mada izgleda da mnogi štede levi taster miša pa ne klikću po linkovima ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Novembar 2, 2008 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Jesam ja, mada izgleda da mnogi štede levi taster miša pa ne klikću po linkovima ;D mmmmmm ja obozavam linkove, lijevi mi taster izlizan skroz, moracu jednom uslikati pa postovati ;D. Da ne skrecemo puno sa tebe, fino izgleda, upicanili su ga zabari nema sta. Jos veca rezolucija kad bude pa da ukrasim background Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Novembar 2, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Lepo,lepo nema shta. ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 456 Napisano Novembar 2, 2008 Ducatista, 2912 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan voila, tajna je otkrivena http://www.motori.hr/Ducati_Streetfighter_tajna_je_otkrivena_2809.html Ajoj ja prije tebe postovo link sa zvanicnim slikama a niko nije skontao. Pa da, ali ja sam zvanicni Ducati korespodent za ovaj forum pa se izgleda meni vise veruje ;D ;D ;D Nista licno ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3324 Napisano Novembar 3, 2008 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Bilo ga onaj crveni ili ovaj oba bi radje nego plastiku(sportasa) bilo koju model 2009 :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Novembar 3, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Ovi italijani su majstori, pa to ti je...Ovo delo se upravo plasiralo na drugo mesto moje super-ultra-mega-jao-sto-bi-ja-ovo-voz'o liste... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Novembar 3, 2008 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuu....zaljubio sam se! :D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Novembar 4, 2008 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan voila, tajna je otkrivena http://www.motori.hr/Ducati_Streetfighter_tajna_je_otkrivena_2809.html Ajoj ja prije tebe postovo link sa zvanicnim slikama a niko nije skontao. Pa da, ali ja sam zvanicni Ducati korespodent za ovaj forum pa se izgleda meni vise veruje ;D ;D ;D Nista licno ;D ;D ;D Sto odmah ne kazes da cutim. ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 456 Napisano Novembar 4, 2008 Ducatista, 2912 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan A sada sve u normalnom formatu. Propratne textove cu raditi cim ufatim malo slobodnog vremena i cim zavrsim vec obecane Ali s' obzirom da necete moci da ga pazarite pre 2009 imam vremena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Novembar 4, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan ovo je do jaja ;D zna li se cena ovog zadovoljstva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 456 Napisano Novembar 4, 2008 Ducatista, 2912 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Nisu jos objavili cenu, ali mislim da ce biti negde u rangu sa MV Agustom Brutale, ali opet, to je samo moja pretpostavka. Kad budem saznao objavicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 456 Napisano Novembar 4, 2008 Ducatista, 2912 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Ono sto meni nije jasno je to gde ce da spakuju ovaj motor u svom programu ? Koncepcijski ovaj Streetfighter je naked, a Ducati u toj kategoriji vec ima Monstera. Jedino sto bi kolko tolko logicno zvucalo je da ce nova Monster familija ostati bez S2R i S4R modela. Kako za sada stvari stoje u programu Monstera za 2009 se nalaze samo 696 i novi 1100 i 1100 S. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Novembar 4, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Evo još nekoliko slika: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...