acim 765 Napisano Octobar 29, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ducati je potvrdio da planira proizvodnju naked verzije modela 1098 Teaser video pogledajte ovde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Octobar 29, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Jel se stritfajter pravi kad otreseš sportaka a nemaš kintu za nove plastike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Octobar 29, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan auuuuu kako je dobar !!!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Octobar 29, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Nece valjda da prave "ovo",pa ruzno je extra...Od onakvog motora da naprave ovo,jooj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
g-tec 9 Napisano Octobar 29, 2008 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Masina izgleda bas ruzno da bi bila otvorena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele_Kg 13 Napisano Octobar 29, 2008 U prolazu, 68 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ER 6 N Prijavi odgovor kao problematičan Joj sto je ruzan :o Ovo vise podseca na "krpljenje" 1098 posle pada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Octobar 29, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan sta reci, lep je u svojoj ruznoci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Octobar 29, 2008 Ducatista, 2905 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Ducati je potvrdio da planira proizvodnju naked verzije modela 1098 Teaser video pogledajte ovde. Samo sto je kolega Acim zaboravio da kaze, da taj motor nece ni priblizno liciti 'vako. Streetfighter je planiran kao neka zamena za Multistradu. Jos uvek ne postoje ni priblizne slike kako ce izgledati ali Ducati je najavio zvanicno predstavljanje u ponedeljak 3.11.2008. na salonu u Milanu. Trebalo bi da mi posalju slike cim odrade promociju pa cu ih okaciti zajedno sa propratnim textom. Inace na istom salonu ce biti predstavljen i mali Hypermotard od 700 ccm (pretpostavljam da ce dobiti masinu od Monstera 696). Ali ovo niste culi od mene ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Octobar 29, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Samo sto je kolega Acim zaboravio da kaze, da taj motor nece ni priblizno liciti 'vako. Da, ovo nije zvanična slika, već nagađanje kako će izgledati finalna verzija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Octobar 30, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Samo sto je kolega Acim zaboravio da kaze, da taj motor nece ni priblizno liciti 'vako. Da, ovo nije zvanična slika, već nagađanje kako će izgledati finalna verzija. Uh dobro je,zamalo da se razocaram u Ducati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Octobar 30, 2008 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan A ja opet nasao da ce ovako izgledati http://www.motori.hr/Ducati_1098_streetfighter__2796.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Octobar 30, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan A ja opet nasao da ce ovako izgledati http://www.motori.hr/Ducati_1098_streetfighter__2796.html Pravi izgled ćemo videti tek na sajmu EICMA u Milanu, za koji dan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Octobar 30, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Samo sto je kolega Acim zaboravio da kaze, da taj motor nece ni priblizno liciti 'vako. Da, ovo nije zvanična slika, već nagađanje kako će izgledati finalna verzija. Uuuhhhh sad mi je malo lakse. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Octobar 30, 2008 Ducatista, 2905 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan A ja opet nasao da ce ovako izgledati http://www.motori.hr/Ducati_1098_streetfighter__2796.html Mislim da nece liciti tako. Pogotove ne kao one donje slike di je napakovan i Troy. To mi je rekao covek koi ga je video... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Octobar 30, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan A ja opet nasao da ce ovako izgledati http://www.motori.hr/Ducati_1098_streetfighter__2796.html Mislim da nece liciti tako. Pogotove ne kao one donje slike di je napakovan i Troy. To mi je rekao covek koi ga je video... Jbt Djuro, al si ti duboko zaglibi'o u toj Ducati sekti... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Octobar 30, 2008 Ducatista, 2905 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan A ja opet nasao da ce ovako izgledati http://www.motori.hr/Ducati_1098_streetfighter__2796.html Mislim da nece liciti tako. Pogotove ne kao one donje slike di je napakovan i Troy. To mi je rekao covek koi ga je video... Jbt Djuro, al si ti duboko zaglibi'o u toj Ducati sekti... ;D Nisi ni svestan. Postao sam gori od narkosa, keve mi ;D Objasnicu ti jednog lepog dana kad resis da se prikljucis : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Octobar 31, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Objasnicu ti jednog lepog dana kad resis da se prikljucis : aaaaa, za to cu jos da razmislim! Kad vidim tebe odmah se uplasim da ne bude, ko sto bi Eaglesi rekli "You can checkout any time you like, But you can never leave!" ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Octobar 31, 2008 Ducatista, 2905 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D Mada kad malo bolje razmislim i ti si mi malo pomogao da uletim jace u tu pricu. Seti se tvojih ranijih poduhvata i nekih pomoci koje si mi davao ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electrokid 1 Napisano Octobar 31, 2008 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mislim,da mogu samo da se igraju izradom streetfightera.Ali ovaj nikad nece premasiti..... ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Octobar 31, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Mislim,da mogu samo da se igraju izradom streetfightera.Ali ovaj nikad nece premasiti..... ;D ;D ;D ;D Uh ovo je do j..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Octobar 31, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno jedan od lepsih streetfighter-a... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Novembar 1, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan ODVRATAN JE! Ta nova CB 1000 mi nikako ne lezi (za razliku od aktuelnog CB 600 koji mi je samo ruzan), mislim pogledajte je samo, ko da ima gas-masku umesto fara, ako vec neznaju, trebali su prepisati od italijana ili Kawasakija (Z1000) kako se pravi atraktivan naked! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Novembar 1, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan ODVRATAN JE! Ta nova CB 1000 mi nikako ne lezi (za razliku od aktuelnog CB 600 koji mi je samo ruzan), mislim pogledajte je samo, ko da ima gas-masku umesto fara, ako vec neznaju, trebali su prepisati od italijana ili Kawasakija (Z1000) kako se pravi atraktivan naked! Sto se tice toga, Z1000 sa kombinacijom bela-sa crvenim sedistem. Kad ga vidim ukenjam se. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electrokid 1 Napisano Novembar 1, 2008 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ti se iz ovog ugla vise svidi,maska je najmanji problem...... ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Novembar 1, 2008 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ja bih podrzao dimca...Brate ovo je do .....jaja I da dodam, svi su poceli cvjetne diskove kopirati od kawasakija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...