enone 10 Napisano Octobar 29, 2008 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pazarih ovu mashineriju! Trazzih Cannon ili Nikon al se ne ukopishe u moj budzet stoga... Evo nekih probnih fotkica, josh uvek se upoznajemo ;D . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Octobar 29, 2008 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I tako xD! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Octobar 29, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan dobra sprava nemo' da bi je štedeo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Novembar 5, 2008 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Duzzi sa mlekom. Ili Nes sa shlagom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Novembar 12, 2008 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I malo sam se igrao preko vikenda! Slikao sam sve i svasht nishta mi se ne svidja no ajd da postavim neshto! Komentari pozzeljni, saveti josh vishe! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2024 Napisano Novembar 13, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Svidjaju mi se boje na Sonijevim fotkama. Samo rokaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Novembar 14, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo fotka, nema sta...Koliko je to tesko(u evrima)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Novembar 14, 2008 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nem pojma koliko je kod nas. Mene je koshtao oko 280 eura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Novembar 14, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Bas je Ok cena... Jel' promenjljiv objektiv? Daj jos neku fotku!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Novembar 14, 2008 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Imaju neki dodaci za objektiv, fish eye i josh neke zajebancije ali nije promenljiv! Evo josh nekih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Novembar 14, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovo izvorna BW ili si je ti prebacio u nekom od programa... Bas mi se svidja kako radi ovaj Sony... 8) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Novembar 14, 2008 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Izvorni, mada oseccam da cce pasti ipak neki cannon umesto sony-a! Neshto prichah sa drugarom fotografom i ako se slozze neke kockice, will be cannon! E sad kad bi neko ukratko mogao da mi objasni, koji otvor blende, expozicija. Poshto sam uglavnom, slikao u rezzimu P. Pa ako je neko dokon, please feel free. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Februar 16, 2009 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sluchajno nabasah na neke objektive za svoj aparat. http://www.dpreview.com/news/0802/08022502sonyh50.asp Da li mi mozzete recci koga da kontaktiram i neku okvirnu cenu objektiva. Koji objektiv bi mi odgovorao za slikanje komada nameshtaja, kupatilskog i drvnog. I shta bi mi josh eventualno trebalo za gore navedeno osim objektiva, stalka i blica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1877 Napisano Februar 16, 2009 Skuteras, 3690 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo su samo neki nastavci koji i nisu kao pravi objektivi. Pitaj Mikku, cini mi se da su pominjali negde kako on radi za ono bravcasa ili nesto slicno. Treba ti jos dosta rasvete da ne bi bilo senki itd. Jedan blic tu ne moze da radi nista ili moze vrlo tesko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Februar 16, 2009 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Tnx. Sad ccu ga smarati na msn-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Decembar 19, 2009 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Aparat je na prodaju. Cena za forumashe je 150 eura. Uz aparat se dobija torbica u krsh stanju, zonerica, punjach i kablovi koje sam dobio uz njega (USB i AVI) 062 311 210 Zare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Decembar 25, 2009 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Otish'o SONY... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Decembar 26, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Otish'o SONY... A jel' si uzeo nesto drugo...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Decembar 26, 2009 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ovo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Decembar 26, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Ostaje nam samo nejasno zasto bi neko dao za aparat 280e a prodao ga za 150???????????????? prilicno smesna prica.......((( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Decembar 26, 2009 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Aparat je kod nas izmedju 330 i 280 eura. Pricha jeste smeshna, poshto se uz aparat dobijalo sve gore navedeno plus daljinski, koji sam zaboravio da imam. Ali poshto je bila frka za kesh a vecc sam uzeo canon-a, nije mi preostajalo nish drugo. Josh neshto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Decembar 28, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan U zdravlju da skljocas sa novom masinom...!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...