BusMan 2025 Napisano Novembar 5, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan @ zander Evo veceras (sad vec sinoc ), pita me kolega jel sam cuo za obaranje motoriste u Zelezniku pre neki dan. Ja samo potvrdno klimam glavom, a on nastavlja: "Ziv je covek"... i nadalje dodaje jos po koji komentar sa dozom olaksanja zbog te cinjenice. On te ne poznaje iako je iz tvog kraja, niti ima veze sa motorima, niti zna da ti i ja imamo mogicnost komunikacije. Kasnije sam mu rekao da smo na forumu i cilj ove poruke je da ti prenesem pozdrave od nepoznatog komsije kojem je drago da si ziv i koji te je direktno gledao iz busa kako letis preko automobila. Kao i svi mi, i on ti zeli sto uspesniji oporavak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8727 Napisano Novembar 5, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Bas mi je Japanac pre neki dan ispricao o tvom trenutnom stanju. Zelim ti da se sto pre zalecis i da i dalje imas mirnu ruku dok nam popravljas zube. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zander 13 Napisano Novembar 5, 2008 U prolazu, 39 postova Lokacija: BGD Motocikl: BMW R1200GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Mrle brale hvala ti ko bratu!!! Bice bice ako Bog da! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Novembar 5, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Shta reci dobro je da si medju nama, ne shvatam likove koji tako voze. Gledao sam na Gazeli kako kolima bez ikakvog razloga iz skroz leve predju u desnu traku i zamalo da me ociste. Nesto se mora preduzeti , ovo je postalo kao rat stim sto su zrtve uvek medju nama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Novembar 9, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan kada sam video onu prvu sliko motor zakucan u vrata mislim ovaj bas nije dobro prosao,citam dalje i hvala bogu kolega nas dobro si prosao.sada je najvaznije kolega da se ti nama sto bolje oporavis sto pre ,inace ide zima pa ces i motor kada ozdravis uspeti da sredis za sledecu sezonu.jos jedanput brz oporavak ti zelim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zander 13 Napisano Novembar 9, 2008 U prolazu, 39 postova Lokacija: BGD Motocikl: BMW R1200GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan ovako to bejase danas kada smo ga skinuli sa klocni i natovarili na prikolicu. sljonuo ko slag... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 9, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Zelim ti brz oporavak druze, i nemoj da posustanes kad se oporavis. Ne znam jesi oimao do sada nekih saobracajki, al samo je pitanje vremena kada ce se desiti i sa kakvim posledicama. U svakom slucaju imao si srece, i istu ti zelim i ubuduce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zander 13 Napisano Novembar 10, 2008 U prolazu, 39 postova Lokacija: BGD Motocikl: BMW R1200GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan 2 kepo hvala brate. a evo i kako to izgleda kada vas dohvate hirurzi i ostali..... .... a evo i totalne realnosti posle stavljanja motora u garazu bez klocni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 174 Napisano Novembar 10, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda opako, šavovi su kao kod Frankenštajna. Ne ljuti se, molim te, ja sam samo srećan sam što mogu da se šalim sa tobom. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zander 13 Napisano Novembar 10, 2008 U prolazu, 39 postova Lokacija: BGD Motocikl: BMW R1200GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan ma ok stvarno je tako ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Decembar 6, 2008 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Vidim ja da si odlično. Malo si me zveknuo kada si me zvao da mi kažeš da si se slomio... Sad vidim da si ok, bogu hvala... Naćićemo neki BMW za svaki slučaj... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zander 13 Napisano Decembar 6, 2008 U prolazu, 39 postova Lokacija: BGD Motocikl: BMW R1200GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pa vidim da si popravio kompjuterske linkove i to. Hvala brale na paznji, a sto se GS-a tice nadam se da onaj tvoj ima nesto za mene. O tome preko PM molim te ili telefonom. Kako ti se svidja moja desnica ruka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zander 13 Napisano Decembar 6, 2008 U prolazu, 39 postova Lokacija: BGD Motocikl: BMW R1200GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Za sve zainteresovane za ovaj slucaj, vozac Opela je proglasen da je kriv, a ja da sam ostecen tako da dilema na tu temu vise nema. Cekam poziv sudije da dam izjavu i tu se sto se mene tice stvar se procesom zavrsava. KRIV JE!!! A mene sve jos uvek boli.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Decembar 7, 2008 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se ti oporaviš , a retard u kadetu će da se naplaća kazni ko majmun. Samo gledaj da odigraš sve pametno da naplatiš motor i sve povrede, veruj mi može jaaakooo dobro da se naplati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Decembar 7, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Samo polako druže. Ako treba neka pomoć - javi se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zander 13 Napisano Decembar 7, 2008 U prolazu, 39 postova Lokacija: BGD Motocikl: BMW R1200GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan 2 castor and 2 abarth - hvala momci na podstreku i paznji. Nadam se da ce biti sve ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bucko 103 Napisano Decembar 7, 2008 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS ADV , Yamaha T MAX Prijavi odgovor kao problematičan Srećne ti rane junače Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zander 13 Napisano Decembar 8, 2008 U prolazu, 39 postova Lokacija: BGD Motocikl: BMW R1200GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan sutra kacim sliku kako koske izledaju "iznutra". Mozda nekome padne na pamet da "uzme pamet u glavu" i da se cuva da ne dodje u slicnu gvozdjuriju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zander 13 Napisano Decembar 8, 2008 U prolazu, 39 postova Lokacija: BGD Motocikl: BMW R1200GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Slike nisu bas extra, ali moze da se stekne uvid. Kako li je Robocap-u?!?!?hehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Purec92 19 Napisano Decembar 8, 2008 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Suzuki GSX-R 750 1995, Cagiva Mito 125 1992-na prodaju Prijavi odgovor kao problematičan Bem ti lebac kako moze covek da najeb* zbog idiota koji ne pazi.... Zelim ti brz oporavak a slike da rengena sve govore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dager 5 Napisano Decembar 11, 2008 Svrati ponekad, 206 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da se sto pre oporavis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hell rider 0 Napisano Decembar 12, 2008 U prolazu, 25 postova Lokacija: Okolina BG Motocikl: honda cbr 900 rr Prijavi odgovor kao problematičan Sve najbolje zelim ti brz oporavak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zander 13 Napisano Decembar 13, 2008 U prolazu, 39 postova Lokacija: BGD Motocikl: BMW R1200GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Hvala momci. Cisto onako, brojim sitno jos 5 (pet) nedelja nosenja gipsa!!!! JBGA!!!! A sta cu? Moram da slusam doktore. A i koska mora...hehe tako je kod starih dzombi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Decembar 14, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan :o Auh al` su te usrafili !! Sad znas kako je Robokapu. Drz` se, odbrojavamo i mi sa tobom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano Decembar 14, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan Da te pitam...kako ide sa osiguranjem? Mislim, sa naplatom stete? Da li se tu nesto pomice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...