mishko 5 Napisano Octobar 27, 2008 U prolazu, 10 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan KUPUJEM AUSPUHE ZA SUZUKIJA VS 750 INTRUDER Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dams1976 37 Napisano Octobar 27, 2008 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: yamaha fzx 750 Prijavi odgovor kao problematičan poslacu ti sutra broj od decka kome sam ja prodao svog vs750,ja sam na njemu imao silvertail auspuhe ali sam cuvao i originalne! nazalost sve sam mu dao uz motor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dams1976 37 Napisano Octobar 27, 2008 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: yamaha fzx 750 Prijavi odgovor kao problematičan malo mi losa ova slika al auspusi su super Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACY 13 Napisano Octobar 28, 2008 U prolazu, 65 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: HD Prijavi odgovor kao problematičan Imam i ja ako te još zanima. Daj mi neki mail pa ti šaljem sliku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mishko 5 Napisano Octobar 28, 2008 U prolazu, 10 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me, ali meni trebaju i krivine. Posalji mi sliku na mail - urban.ivan@yahoo.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...