HornY 57 Napisano Novembar 7, 2008 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yamaha63 3 Napisano Novembar 25, 2008 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki XF650 Freewind '97 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao i veliki pozdrav sa Dorcola ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1364 Napisano Januar 24, 2009 Drug član, 1181 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Brate po "konju" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Januar 24, 2009 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Batice gledaj malo datume. Miško se prijavio na forum u OKTOBRU mesecu Status na forumu se ne stiče brojem već kvalitetom postova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1302 Napisano Januar 24, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Zorane, bolje te našao. Ja sam zadovoljan mojim konjčetom, a ti? Jedino što nas nema baš puno. @ Peki Zahvaljujem na pohvalama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1364 Napisano Januar 24, 2009 Drug član, 1181 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Da prezadovoljan sam. Pa ima nas ima dovoljno da izmenimo neka iskustva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1302 Napisano Januar 24, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Jedino što je tvoj mnoogo noviji od mog (92' godište), ali za moje potrebe :-* smokvica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1364 Napisano Januar 24, 2009 Drug član, 1181 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ali to pravi i dodatne problemme, na mom motoru nema karburatora, pa ako ostanem na putu, mora na prikolicu do servisa. Ali komsija to nemenja stvar da izvezemo ''zveri" i popijemo pice. Ja sam sa Cubure. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Januar 24, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Pred kraj 2008. sam video kod Djerma lika na Pegazu koji divlja i dize ga na tocak sve do vise poslovne...ako si ti taj onda te znam Pozz Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1302 Napisano Januar 24, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Pred kraj 2008. sam video kod Djerma lika na Pegazu koji divlja i dize ga na tocak sve do vise poslovne...ako si ti taj onda te znam Pozz Dobrodosao Ja sam ti stariji čovek , ne radim takve stvari. Bez šale, nisam ja. Nikad nisam bio ekstreman tip. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinisa-Sabac 90 Napisano Januar 25, 2009 U prolazu, 69 postova Lokacija: Šabac Motocikl: KTM SMC 690 R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...