deki59 141 Napisano Novembar 13, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Tezina jedne je nesto malo manje od 800gr. Kao poredjenje Nike Air Max 2 400gr. Sada sam izmerio moje zimske cipele. Stare (1999)Catarpilar oko 600 gr. Duboke cipele za mnogo hladno vreme (no name) 780 gr. Pocinjem da trazim "zrtvu" da mi kupi i donese cipele iz N.Sada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Novembar 14, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Tezina jedne je nesto malo manje od 800gr. Kao poredjenje Nike Air Max 2 400gr. Sada sam izmerio moje zimske cipele. Stare (1999)Catarpilar oko 600 gr. Duboke cipele za mnogo hladno vreme (no name) 780 gr. Pocinjem da trazim "zrtvu" da mi kupi i donese cipele iz N.Sada Mozda bi mogao da zamolis ljude iz Gepard-a da ti posalju cizme pouzecem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8666 Napisano Novembar 14, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan meni su za manje od 24 sata stigle pouzecem, 200 din postarina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6134 Napisano Novembar 14, 2008 Svakom po zasluzi, 12441 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ne šalju na Kosovo i Metohiju.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Novembar 15, 2008 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Novembar 15, 2008 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Sale, Zao mi je sto su vec pocele da se raspadaju koliko para toliko muzike, uvek bilo i ostace. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Novembar 15, 2008 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi 134 Napisano Novembar 15, 2008 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan @TA96: Da te pripremim psihicki, meni u startu odlepljena jedna skroz, i druga do pola Ako pricamo o istom, o ovom: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi 134 Napisano Novembar 15, 2008 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan Da http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=25633.msg349068#msg349068 Pretpostavljam da se od stajanja lepak sasusio... E, pa ti si bas napisao kad su pravljene... (A i na njima pise) ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi 134 Napisano Novembar 15, 2008 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan Probaj kako stoji, odn. da izvadis, meni ova jedna nije drzala ni malo, samo sam je izvadio, a druga se drzi negde napred, a kod pete je odvojeno vec skroz... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Novembar 15, 2008 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Momci nemojte praviti nauku oko lepka za obucu. Bilo koji lepak na neoprenskoj bazi, Tigar i sl. To svi obucari koriste, a ako ste bas u velikoj dilemi pitajte lokalnu bandu afro-srba citaj roma koji lepak jace udara u glavu i time ce vasi problemi biti reseni A da ne zaboravim kako se koristi lepak namazati u tankom sloju povrsine koje se spajaju sacekati da povrsine budu suve na dodir zatim ih spojiti i primeniti neku silu u trajanju od bar 12 sati (ovde mislim na neke tegove i sl.) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Novembar 15, 2008 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Ma super lepak uzmete, namazete djon pa ulozak i onda obujes cizmu i nosis je dok traje dejstvo lepila (:. Nije to nista, meni se na diadorinim cizmama od 150e odlepio djon od ostatka cizme posle godinu dana sporadicne upotrebe :-\. I to na obe naravno. Da sam dodao jos 30e, mogao sam kupiti tech3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Novembar 16, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ne šalju na Kosovo i Metohiju.... To je to Ovamo "ne pustaju" ni jedan Expres. Moze jedino pouzecem preko PTT ali to retko ko radi(ne znam zasto ???) Snaci cu se vec ja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Novembar 17, 2008 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Mali update: testirao sam vodonepropusnost i ..... da, jesu vodonepropusne, bar do neke razumne granice. Naime, nisam vozio po kisi, ali sam pregazio potok u njima, sto je mozda i gore, jer je noga potpuno uronjena u vodu. Nije propustilo nigde, ni na rajsferslusu, ni na savovima. Inace, presao sam oko 700 km u njima i jos im trazim manu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Novembar 30, 2008 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Da li postoji ikakva sansa da naprave 48 broj??? Mislim da im ne bi bio veliki problem da ih prodaju jer ima dosta nas koji pate od akromegalije od pojasa na dole.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6134 Napisano Novembar 30, 2008 Svakom po zasluzi, 12441 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Misliš od kolena na dole? ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1391 Napisano Novembar 30, 2008 Ne silazi, 6311 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Prosle nedelj sam bio u NS da pazarim one 'motoraske' . Broj 44 nisu imali, 43 bio samo jedan par, za vece nisam pitao. Ivan koji tamo radi rece da ih vise nece ni praviti, umesto njih ide neki drugi model. Drugih cizama (6000+ din) je bilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Novembar 30, 2008 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Prosle nedelj sam bio u NS da pazarim one 'motoraske' . Broj 44 nisu imali, 43 bio samo jedan par, za vece nisam pitao. Ivan koji tamo radi rece da ih vise nece ni praviti, umesto njih ide neki drugi model. Drugih cizama (6000+ din) je bilo. i tako ja videh ovu temu tek sada ajd insajder u nasim/njihovim redovima: jel moze neki info kako stoje stvari za nas koji ostadosmo kratkih rukava tj. nogavica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neskop 4 Napisano Decembar 2, 2008 U prolazu, 10 postova Lokacija: KRAGUJEVAC Prijavi odgovor kao problematičan i meni trebaju jedne 47 t.j. duzina 31 cm tako ako je to to i ja sam u igri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1265 Napisano Decembar 3, 2008 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan E nazdravlje A ja planirao da odem po jos jedan par pa sve reko sutra cu pa sutra i tako eto sad ostadoh bez rezervnih cizama Znao sam da zalihe nece trajati dugo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Decembar 3, 2008 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da si alav ;D, mi cemo da pazarimo taj novi model kao rezervni ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...