Evil_Zo 9 Napisano Octobar 24, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Nisu bas novi motori ali su zato nove fotografije i to gomila njih Tu su dva seta radova (okilavio sam sve dok sam ovo sastavio i sredio), pa da krenemo redom: Okupismo se u Abre jedne veceri Benjamin, ekipa i moja malenkost tj. ja. I tako poslije nekih pica i besjede, sinu Benjaminu ideja! A mi posto smo skocne naravi, u sred noci se uputismo na lokaciju sa svom artiljerijom da probamo sprovesti u djelo te ideje. To smo smo pokusali i nije bas nesto ispalo, ali je zato tu nastala neocekivana gomila nekih drugih zanimljivih kadrova. Opipali smo dobro teren, a u medjuvremenu mi je stigla i razna neka nova oprema tako da cemo sledeci put doci sa mnogo boljim rezultatima. Slikali smo svi po malo, a neki malo vise. Hellena, Benjamin, Kvarisa i ja smo skljocali i pozirali, a tu su bili i drugari Ceh i Cici koji su samo pozirali Ucili smo Hellenu da panuje i Kvarka da slika u pokretu, sada su se uvjezbali i ovecavaju da sledeci put nece otkidati glave i dijelove motora Ima 80 slika, napravio sam slideshow (brzina prikaza je na medium, to mozete podesiti po zelji, a mozete i svojevoljno listati slike tako sto cete pauzirati slideshow), uvalite se u stolicu, opustite se i uzivajte : http://s476.photobucket.com/albums/rr127/Evil_Zo/BJBikers/2008_10_14%20-%20Bemjaminove%20ideje%20-%20NBG%20kruzni%20tok/?albumview=slideshow Ali to nije sve Stigoh nekako da zavrsim i slike koje smo BusMan i ja (malo vise BusMan, a malo manje ja) uslikali na voznji po Adi Huji. Prvih nekoliko su BusMan-ove sa njegovim Fuji-em, pa opet BusMan (samo sa mojim aparatom) i na momente ja i na kraju kada Stefan vozi u mom kombinezonu sam sve ja Oko 180 slika, takodje slideshow i takodje se opustite i uzivajte : http://s476.photobucket.com/albums/rr127/Evil_Zo/Ada%20Huja/2008_10_16%20-%20Trening/?albumview=slideshow Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Octobar 24, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Bravo majstore !! Folder "Benjaminove ideje" sam pregledao prosle veceri premijerno i jedini komentar je: ODUSEVLJEN SAM !!! Ovom prilikom ti odajem priznanje za trud, ipak toliko fotki treba srediti i okaciti. A, 'orden rada' cemo ti dodeliti prvom prilikom u, zna se - A Bre! ;D Svidza mi se drugrska atmosver na malom vijaduktu iznad autoputa. Posteno ste izmenjali, sto motore, sto artiljeriju, sto znanje. Tako nastaju najbolje fotke. A ideje... hmm, pa... mislim da Bendziju treba dodeliti titulu 'Photo IdeJolog'. Mislim na onaj 'dodir ledja o ledja' na TA itd. ;D ;D Vidim da ste mislili i na mene sa onim tockiranjem ispred dragog mi Ikarbusa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Octobar 24, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan ...Ovom prilikom ti odajem priznanje za trud, ipak toliko fotki treba srediti i okaciti. A, 'orden rada' cemo ti dodeliti prvom prilikom u, zna se - A Bre! ;D... Uh, ima da bude zesci presedan, "orden rada" u Crnogorca ;D ...mislim da Bendziju treba dodeliti titulu 'Photo IdeJolog'... Definitivno! Provalio sam da kada spojimo nevjerovatnu Benovu ideju i moju superiornu realizaciju... eto ubitacne kombinacije Sad smo se nasli i probali, cuvajte se sledeci put ;D ...Mislim na onaj 'dodir ledja o ledja' na TA itd. ;D ;D... Benjamin je imao slicnu, ali to konkretno je bila moja ideja jer sam odmah nasao covjeka dovoljno ludog za taj zadatak (Kvarka nije trebalo puno nagovarati) ;D ...Vidim da ste mislili i na mene sa onim tockiranjem ispred dragog mi Ikarbusa. Omaklo nam se par puta ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano Octobar 24, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke za ulozen trud, Fotografije su za 10-ku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Octobar 24, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan roundabout maniacs BRE e bilo je super, a sledeći put će biti mnogo bolje ... zahebana ta ideja za nas beginnere nego busmane, cini mi se da vise ne gasis telefon hehe ... još kad bi našli kolegu iz ikarbusa da mu damo fotku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Octobar 24, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan @Benjamin: Sad sam se cuo sa prodavcem, u ponedjeljak mi je u rucama Cord!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Octobar 24, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Benjamin: Sad sam se cuo sa prodavcem, u ponedjeljak mi je u rucama Cord!!! oooooohhh daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cenim da je time za 10 20 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Octobar 24, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Sad ako ikad ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Octobar 24, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan nego busmane, cini mi se da vise ne gasis telefon hehe ... još kad bi našli kolegu iz ikarbusa da mu damo fotku si vidovit !?! Mislice covek da je neka opaka zavera u pitanju !! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Octobar 25, 2008 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan A sam se naslikaaaalaaaaaa A i što sam iskoristila priliku da obrnem koji krug ;D sreća, sreća, radost :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...