Endurac 957 Napisano Jul 24, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Meni je jako zanimljiva slika, a verujem i vama, tim pre sto se radi o USA. Masine su raznolike, a verujem da su svi ocekivali ganc novo. Ne...ameri su opusteni i uglavnom ne pate od fenseraja..zato i opusteno voze stare Triumphe i sl. kao na slici..... Ponekad mi zato zasmeta kad neko odavde gde se jedva sklapa kraj s krajem kaze kako je samo nov motor dobar.... Inace fotku mi je poslala "prijateljica" pre sat vremena, a sad treba da mi posalje jos napomenu da li je fotka iz Washingtona ili New Yorka:) PS Ajmo strucnjaci da se pogadja koje su sve masine na fotki :idea: PS IMAGESHACK nesto brlja, da ne brisem ceo post, cim proradi postavljam fotku:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fenix 0 Napisano Jul 24, 2006 U prolazu, 19 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan jos kada bi bilo i slike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Jul 24, 2006 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Slika je strava, ja mislim da je ono betmenov motor odmah do spajdermenovog. A i Wonder Woman i njen bike su na slici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zabac 8 Napisano Jul 24, 2006 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan endurac sad si nahebo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jul 24, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Ubi me neizvesnost, sta li je iskopao endurac da mi je znati.... :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Jul 24, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za sliku. Ovako nesto se ne vidja svaki dan. :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 957 Napisano Jul 25, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Xexexe..neizvesno haaaa?? Sorry net jbg....slika nista senzacionalno ali slikovito Lepo ucrtane linije za parkiranje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9696 Napisano Jul 25, 2006 Drug član, 4417 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan U pitanju je Norton Commando iz pocetka 70-h moze biti 750ccm ili 850ccm oba imaju disk naprid i samo ako kaze koji je od ova dva mozes da znas(750ccm je radne do polovine 72 i on druge polovine je 850ccm),a ono u krajnjem desmon uglu slike je novi Triumph Throxton......Ako vaz zanimaju takve stvari mozeste viditi na slikam ove stranice www.ton-up-club.com evo slike mog Bonnevilla 650 iz 1971 dosta san ga spominja ali do sada nisan postavija sliku.Ove naljepnice na rezerbaru su jer san ga koristija za trke prve dvi sezone ,a sada ostaje da mu vratin kutiju za zrak i kompletan je ili cu mozda da poskidan se pa u cafe racer ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 957 Napisano Jul 25, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je...za Triumpha se makar nisam prevario... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jul 25, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Xexexe..neizvesno haaaa?? Sorry net jbg....slika nista senzacionalno ali slikovito Lepo ucrtane linije za parkiranje... Samo nemoj ovu sliku da saljes Ziki pauku, ljubi te brat, inace ima da nas teraju da ugradjujemo brisace na maske od motora, da bi mogli da nam zakace kazne za parkiranje.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2683 Napisano Jul 25, 2006 Braveheart, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan lepi motori nema sta ! a jel se ono meni cini ili ovi opusteno ostavljaju kljuceve u bravama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Jul 25, 2006 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan a jel se ono meni cini ili ovi opusteno ostavljaju kljuceve u bravama Vidis da je preko ulice Starbucks Coffe Shop pa su verovatno i vlasnici pored samih motora. Inace se ovde ne kradu BWM, Triumph i Norton, uglavnom se kradu samo japanci i poneki Ducati. Slikacu parking is moje firme da vidite kako je to ovde reseno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9696 Napisano Jul 26, 2006 Drug član, 4417 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan lepi motori nema sta ! a jel se ono meni cini ili ovi opusteno ostavljaju kljuceve u bravama platis osigutranje pa se klatis.Ki sta RSV kaze javise se kradu plastikaneri i to japanski i ide ovako dolar po kobiku ili ti zapremini motora npr. 750 ccm je $750 US dolara.Je ih ima najvise i plastike su trazene na trzistu............ Endurac nisan ni reka da nisi pogodija :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 957 Napisano Avgust 5, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Fotka je iz Vasingtona:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vidak 0 Napisano Avgust 8, 2006 U prolazu, 90 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koje oni krseve voze....A kao standard, nema BRE Srbije nigde Mogu samo da nas mrze... :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Avgust 8, 2006 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Koje oni krseve voze....A kao standard' date=' nema BRE Srbije nigde Mogu samo da nas mrze... :twisted:[/quote'] Da, da u pravu si "krsevi". Japanska cetvorka proda vise od 50% proizvodnje u USA a ostatka ode na ostali svet. Ducati proda skoro 75% (749, 999) u USA, Aprilija ma jebes Apriliju oni se ubise prodavajuci skutere u Evropi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 957 Napisano Avgust 9, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Koje oni krseve voze....A kao standard, nema BRE Srbije nigde Mogu samo da nas mrze... Sto, sto nasi nece vlasnicima da vrate ukradene motore koji se ovde voze?? :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...