Shesti 3 Napisano Octobar 23, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto naslov kaze, ima li zainteresovanih da se ponove putesestvija po pescari od prosle godine...ja nisam bio, i morao bi da ide neko ko jeste, jer ne znam put do tamo ;D ...ali sam zainteresovan da se ide... U obzir dolaze enduro motorcikli...i poneki ludak sa supermotoom, kao ja npr :D . Meni bi odgovarala nedelja, a i ljudi koji idu na Rajac u subotu bi mogli da idu...naravno, sve ovo pod uslovom da bude ok vreme (da ne bude magle i sl.). Pa hajde...javljajte se ako ima zainteresovanih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Octobar 23, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Eto...to je vec dvojica . Ceshe, da li si ti bio prosle godine, znas kuda se ide i koja je ruta tamo zanimljiva za proci? Ako nisi, bilo bi pozeljno da ide neko ko je vec isao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Octobar 23, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Ufff, sad ste mi bacili udicu, izboxovao sam sl. dan za subotu ali... mozda se "razbolim" u nedelju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa22 6 Napisano Octobar 23, 2008 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Arilje Prijavi odgovor kao problematičan A recimo Pescara u Nedelju? Da nije malo previse optimisticno otici u Italiju i vratiti se za jedan dan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa22 6 Napisano Octobar 23, 2008 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Arilje Prijavi odgovor kao problematičan E to vec moze! Ja se vec zabrinuo da ste poceli malo da preterujete... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Njegova klinceza 183 Napisano Octobar 23, 2008 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX250R Prijavi odgovor kao problematičan Kad i gde je mesto polaska? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Octobar 23, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Hummm....klincezo...a ono samo enduro motorcikli? Ne znam da li je ostalima koji nisu videli slike iz pescare od prosle godine jasno, ali ja planiram silazenje sa puta, i voznju po prostranstvima pescare...znaci offroad, ne hard offroad, ali offroad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Njegova klinceza 183 Napisano Octobar 23, 2008 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX250R Prijavi odgovor kao problematičan Yup. Nista sto Transalp ne moze da podnese. Nego, jel' na kraju Pescara ili Rajac za nedelju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Octobar 23, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Ooooo...pa ispravi onda motor ispod imena...da se zna A na svakom je ponaosob da odluci gde ce...meni licno Pescara zanimljivija, pa cu ici tamo...(te penzionerske ture me ne privlace ;D ) Dovoljno mi bar jos jedan samnom da ide (koji po mogucstvu zna kuda idemo ;D - ako ne, snaci cemo se)...svi ostali koji zele da se prikljuce su dobrodosli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Octobar 23, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Samo jedno pitanje cika Shesti, 'el vi idete sa tim tjelavim gumama? Mis'im... i moje su tak'e paa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Octobar 23, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan pa moje su race kisne gume, tako da ce malo 'vatati ...sigurno ne kao kramponke, ali snaci cu se E...da...pozeljno bi bilo da neko od nas ima navigaciju :D Sta je, samo ovo, niko vise avanturistickog duha? Eeeee, prop'o ovaj forum ;D ...odsad samo "sirimo bratstvo i jedinstvo i berimo cvece" ture Hajde ljudi, nije to bog-zna sta...svako sa bilo kojim soft-endurom moze da ide...prosle godine isli ljudi sa Afrikama, V-strom-ovima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Octobar 23, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Evo linka prosle voznje...ja sam mislio da odemo do Devojackog Bunara (oni su pominjali neki restoran Plava Dama) putem, i tamo se upustimo u off-road...: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=5849.60 Aj'mo enduristi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Octobar 23, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih isao, ali je brate hladno za tu exkurziju, pogotovu sa mojim gumama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Octobar 23, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan pesak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Octobar 23, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Znam ja gde je Devojacki bunar, to je posle Panceva sa desne strane, na putu za Vrsac, pre Uljme i Banatskog Novog Sela...najbolje mozda da odemo do tamo, pa cemo se dogovoriti gde i kako...posto imas navigaciju, nije problem...samo se upravimo, i vozi ... Pogledacu ja mapu malo bolje, ali nemam sad vremena, evo me nesto spaknam po kuci . Ti ako stignes, pogledaj. Ja cu verovatno u Subotu zvati Bobana i znacu tacno gde, sta i kuda...pre toga ne mogu, pun sam obaveza... Ceshe, izgleda samo ja i ti (i mozda klinceza, ako ne ode na Rajac)...i mozda se jos neko prikljuci... Pozvacu ja jos par ljudi ovako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Octobar 24, 2008 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Više volim brdo ali Peščara mi deluje interesantno a i nikada nisam bio, ja bih išao sa KLE500 ali ajde da vidimo do nedelje. Nemam problem toplo, hladno, vozim sve do 5 stepeni bez problema. Navigacija je tu a pogledaću da nemam i neku kartu kojim slučajem imam ih oko 15. Znam da imam Rajac ali za peščaru nisam siguran. Sa obzirom da vozim soft offroad gume koji su se potrošile tokom ove godine (nove su odavno u garaži ) ne bi bilo dobro da ima blata i nekog gliba. Ni to mi nije problem ali sam više puta probao i ukapirao da ja nemam motor a ni gume za blato i glib. Pitaću i jednog drugara sa XTZ660R ako bude zainteresovan. Potvrdjujemo sve u subotu tokom popodneva. Kada je plan da se krene u nedelju i odakle? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Octobar 24, 2008 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresovan sam za odlazak u peščaru ali dok se ne dogovori vreme i mesto polaska ne mogu da kažem da li idem. Na sajtu freebiking imaju tri opisa puta kroz peščaru sa kartom i sa trek-om za sva tri. http://www.freebiking.org/Atlas/VBG/deliblatska_trekovi.html Na tom sajtu ima mnogo veoma interesantnih tekstova koje su prošli fribajkeri, a iste ture su interesantne i za enduraše. Pogledajte, može biti korisno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Octobar 24, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Više volim brdo ali Peščara mi deluje interesantno a i nikada nisam bio, ja bih išao sa KLE500 ali ajde da vidimo do nedelje. Nemam problem toplo, hladno, vozim sve do 5 stepeni bez problema. Navigacija je tu a pogledaću da nemam i neku kartu kojim slučajem imam ih oko 15. Znam da imam Rajac ali za peščaru nisam siguran. Sa obzirom da vozim soft offroad gume koji su se potrošile tokom ove godine (nove su odavno u garaži ) ne bi bilo dobro da ima blata i nekog gliba. Ni to mi nije problem ali sam više puta probao i ukapirao da ja nemam motor a ni gume za blato i glib. Pitaću i jednog drugara sa XTZ660R ako bude zainteresovan. Potvrdjujemo sve u subotu tokom popodneva. Kada je plan da se krene u nedelju i odakle? Pa polazak bi bio u nedelju oko 9-9:30h max iz Beograda, i vracanje odande dok jos sunce sija (znaci max 16:30 polazak natrag) da se ne bi posmrzavali . Gliba i blata sumnjam da ima, nije dugo bilo jace kise, tako da nemoj da brines...ako ja prodjem sa mojim gumama, proci ces i ti . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Octobar 24, 2008 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Pa polazak bi bio u nedelju oko 9-9:30h max iz Beograda, i vracanje odande dok jos sunce sija (znaci max 16:30 polazak natrag) da se ne bi posmrzavali . Gliba i blata sumnjam da ima, nije dugo bilo jace kise, tako da nemoj da brines...ako ja prodjem sa mojim gumama, proci ces i ti . Ok odgovara vreme, potvrđujemo sve u subotu tokom popodneva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Octobar 24, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Da, da, dodajte me na listu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Octobar 24, 2008 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Gde se pobliye nalayi ta pescara i koliko je to daleko od bgd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6001 Napisano Octobar 24, 2008 Svakom po zasluzi, 12427 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Nisam vam neka pomoć u "akciji", ali bio sam po Deliblatskoj peščari službeno više puta na više dana pre dosta godina, tereni su fenomenalni za neki enduro, dosta peščanih staza, sa strane grmlje, blata koliko voliš, travnatih padina sa brežuljcima na sve strane...vetar stalno duva i nosi onaj pesak, tako da bez dobrih naočara ne polazite. Devojački bunar je baš kao sa filma "Ko to tamo peva" , ima puno stada sa ovcama i krupnijom stokom koja slobodno pase i luta, pazite da ne "poljubite" koju, ne daj bože. I još jedna stvar: Peščara je stvarno velika, pazite da se ne izgubite, ne šalim se. E, još da dodam da je GSM signal slab i ne pokriva celu Peščaru, imajte i to na umu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6001 Napisano Octobar 24, 2008 Svakom po zasluzi, 12427 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo pametna odluka poštovani kolega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Octobar 24, 2008 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Ja jos nisam siguran ali bih se rado prikljucio. Znacu tacno sutra uvece , idem ili ne . Napisite tacno vreme polaska i mesto . Pozdrav!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Octobar 24, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Tacno vreme i mesto polaska cemo objaviti u subotu popodne, pratite forum . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...