Arso 2443 Napisano Septembar 8, 2023 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2000 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja u Čačku Denso za moju kamilu kupujem u Gazela komercu koji je ovlašćeni uvoznik. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7618 Napisano Septembar 8, 2023 Drug član, 2915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ama sve dolaze od istog uvoznika, prva radnja i poruci. Dzaba cimanje i trazenje, sve je istoПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 588 Napisano Septembar 8, 2023 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Dok sam radio u autodelovima, dodju ljudi da traze NGK. Ono nesto pravljano u japanu, nesto u brazilu, ne secam se koje jos zemlje. I onda natezanje sa njima.... Zato champion bile majka, 100-200 dianra svecica i teeeraaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...