pit 237 Napisano Octobar 31, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan HD je toliko pouzdana i efikasna masina da skeptici mogu dsamo da sanjaju o njemu. I da mumlaju sebi u bradu Ako si mu rekao. ; Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano Octobar 31, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan Ma, idi begaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PrestigeHD1200 60 Napisano Octobar 31, 2008 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Lovcenac - Budva - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ma dobar je HD,moze da sluzi i kao pumpa za navodnjavanje!ARAN. ;D Prvo si naveo traktore sad pumpe za vodu... bas mi je drago sto shvatas koliko je svestran Harley, ali opet ponavljam neki su se zaustavili na kosilicama i tu ima skidam kapu, stvarno Harley ne zna da napravi takvu kosilicu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Octobar 31, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan A tek kad budu poceli da prave motorcikle!Ma buducnost im je zagarantovana! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PrestigeHD1200 60 Napisano Octobar 31, 2008 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Lovcenac - Budva - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan A tek kad budu poceli da prave motorcikle!Ma buducnost im je zagarantovana! ;D ;D Ma poceli su i to da prave odavno, samo jos uvek nece da ih plasiraju u nekim krajevima, pa tamo vecina ljudi nikad nisu ni imali prilike da probaju Harley motore (osim pojedinih srecnika) jer se jos uvek voze na kosilicama, pa obicno takvi koji nisu ni probali Harley budu najglasniji protivnici ove marke posto se najbolje i razumeju, a kako se i ne bi razumeli kad su ga videli na toliko slika... ;D Ista prica je kad odem na selo kod roditelja sa Audijem S8, pa dodje komsija (mehanicar koji sam odrzava svog ljubimca i najbolje se razume u sve - kao neki) sa pricom "Ne bi ja dao moga Yuga za ovo nikad, bar ja znam sta je masina...." ;D A sto se tice buducnosti, pa bas sam cuo da im nesto lose ide, izgleda da su ih provalili kakve krseve prave pa vise niko ne kupuje Harley, ma gotovi su cujem da se bankrot blizi pa oce da se vade na MV Agustu hahaha ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PrestigeHD1200 60 Napisano Octobar 31, 2008 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Lovcenac - Budva - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Bez ljutnje, samo se malo salimo da me neko pogresno ne shvati, volim i ja kinder jaja ;D mmmmmm Zao mi je sto ne mozemo da nastavimo ovo caskanje posto sutra putujem u postojbinu Harleya i ne vracam se skoro, pozdrav svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Octobar 31, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Jel mozes na prolece da mi poores njivu a ja tebi da pokosim travu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PrestigeHD1200 60 Napisano Octobar 31, 2008 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Lovcenac - Budva - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoreno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Octobar 31, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Svidjaju mi se ovi sto voze harlejce znaju da se zezaju ne padaju mnogo u vatru , .... e sad da je neko od njih na vlasti ko zna sta bi bilo mozda bi dobili i zabranu omalovazavanja brenda jer vredja osecanja koja isti osecaju prema gvozdju. ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Octobar 31, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Bez ljutnje, samo se malo salimo da me neko pogresno ne shvati, volim i ja kinder jaja ;D mmmmmm Zao mi je sto ne mozemo da nastavimo ovo caskanje posto sutra putujem u postojbinu Harleya i ne vracam se skoro, pozdrav svima! Srecan put i lep provod! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...