Novola 2118 Napisano Septembar 24, 2021 (promenjeno) Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, naleteh na ovu jaknu na neočekivanom mestu, u bolnici koleginica dobila na poklon ali joj ne treba, pa bih ja jel te kao dobar kolega da joj to uzmem Ne znam tačno koja je oznaka i model, jel zna neko otprilike koliko bi mogla da vredi? Protektori na ramenima, laktovima, nisam siguran da li ima na leđima, lagana, deluje veoma kvalitetno. Promenio Septembar 24, 2021 član Novola Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1956 Napisano Septembar 24, 2021 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Не види се добро на сликама, јел делимично меш, на леђима и грудима? Колико сам видео на сајту, ова јакна је или неки старији модел или копија. Ево, види сам шта је слично. https://www.richa.eu/en/men-jackets?page=1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Septembar 24, 2021 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pregledao sam sajt, nema slične u aktuelnoj ponudi. Liči mi na ovu, ovakav je mesh. Piše da se više ne proizvodi, ako je to taj model. 99£.. To mi i deluje kao neka realna cena. Ako je to ta. Pa jbt lepa jakna za malo para. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VIRGO 374 Napisano Septembar 24, 2021 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 950 adventure S , Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan mogu zamisliti koleginicu....kada joj je neko poklonio XXL jaknu koleginica ---obim ruke 50 cm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Septembar 24, 2021 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan A nije, sinu njenom je poklonjena jakna, al dobro kažeš Dobra koleginica.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
r_faruk 43 Napisano Septembar 26, 2021 U prolazu, 85 postova Lokacija: Sarajevo Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam svoju RICHA ljetnu jaknu platio oko 130 eura u Amsterdamu. Odlicna jakna. Vozim je cijelo ljeto na +40 stepeni. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Septembar 26, 2021 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na informaciji! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...