Krokodilo 2953 Napisano Septembar 19, 2021 Ne silazi, 5043 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ај купи акумулатор нови и не зезај се више.Sent from my SM-G955F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanh 142 Napisano Septembar 19, 2021 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Šid Prijavi odgovor kao problematičan Necu da bacam pare ako je akumulator dobar, a to cu sutra sve detaljno proveriti i koliki je napon tokom verglanja i kako pali sa drugim ispravnim akumulatorom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2953 Napisano Septembar 19, 2021 Ne silazi, 5043 postova Prijavi odgovor kao problematičan Или у крајњи случај иди до најближег продавца акумулатора, свако од њих би требао да има "batery tester", мислим да би ти свако изашо у пресрет и проверио акумулатор на лицу места.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanh 142 Napisano Septembar 23, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Šid Prijavi odgovor kao problematičan Probao i drugi akumulator odmah nakon voznje, ista situacija, tokom verglanja nekad uspe da upali, nekad izgubi totalno struju. Dakle nije akumulator. Bice da je anlaser, ali to cemo znati tek kad dodje zima i krene detaljno rasturanje motora. Promenio Septembar 23, 2021 član bojanh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2953 Napisano Septembar 23, 2021 Ne silazi, 5043 postova Prijavi odgovor kao problematičan Провери да није отишо семеринг на осовини алансера па уље улази унутра, ништа чудно.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkoz01 0 Napisano April 28, 2024 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Da li si resio problem, ja imam identican problem na K2 750. Da znam sta da gledam :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...