laband 162 Napisano Octobar 21, 2008 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko gde ima da se kupi Cev ф15 ili 16mm gvozdena potrebna za nosače bočnih kofera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Octobar 21, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan vidi u jeep komercu, imaš ih kod lastine stanice. ja sam uzeo tamo 17mm i 21mm, proveri prvo telefonom da li imaju jer sam i ja tražio 15mm ali nisu imali na lageru (davno bilo). jedino što ih prodaju a minimum tri metra dužine. cene su smešne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Octobar 21, 2008 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam u Džipu i uzeo jednu cev od 16mm koju sam odneo kod da kažemo majstora, koji mi je upropastio pošto nije umeo da savije.Jedva sam je našao u veleprodaji , a sada mi kažu da nema više. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Octobar 21, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan ja imam 17mm, mogu da ti dam ako ti zavrsava posao. ima oko 2,80m Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Octobar 21, 2008 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Druže hvala ti puno takvu cev mogu da nađem ali mi ne odgovara dimanzija.Još jednom puno ti hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Octobar 21, 2008 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan vidi u djip komercu u delu gde su im felericne cevi u vise slucaja vec su savijene a i tebi netreba duzina cena ti je 50% niza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...