Abi 1758 Napisano Octobar 22, 2008 Drug član, 1011 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Smatram da nije uredu da na stranici gugla pise sranje djubre i sl. proisteklo iz nase neinformisanosti, Vidim, ljudi se jako frljaju ''podacima'' i ''iskustvima'' a samo su ga u izlogu videli. Napisao sam sta mislim, a ne da sam ga vozio i da sam expert, ne razumem se bas nesto (i to nije imalo veze sa time), jednostavno kao sto sam napisao verujem da nikada ne bih kupio tako nesto i odnosilo se na sve njihove proizvode (sad jos treba da ispadne da kupim sutra ) i to je to, ako je lakse bolje izbrisite/prepravite taj moj post nego da dalje idemo u offtopic. btw. Nisam ga cak ni u izlogu video i ne kapiram sto pizdite, nisam rekao sranje je zbog toga i toga, nego jednostavno da imam averziju prema svim njihovim stvarima... Da ne idemo dalje u offtopic, bolje uklonite taj moj post ili sve, ode acimu tema u .... (moram i ja nekada da k**** ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...