Angell_Bg 59 Napisano Septembar 13, 2021 Svrati ponekad, 175 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Danas sam pokusao da upalim motor, medjutim nije radio lepo, gasio se na leru. Vratim auto u garazu, rasklopim plastike i imam sta da vidim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angell_Bg 59 Napisano Septembar 13, 2021 Svrati ponekad, 175 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne razumem se toliko oko mehanike motocikala, pa trazim bilo kakvu vrstu pomoci, mogu li to sam da sredim ili moram kod majstora. Ja sam sa Zvezdare.Inace nekada bas slabo curka, pa onda krene jace, pa slabije pa jace, neizmenicno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6802 Napisano Septembar 13, 2021 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ako imaš nešto osnovnog alata i uopšte želju da sam to rešiš....mislim da nema drugih prepreka (poželjno i kompresor) Mislim, izvini, ali ovo deluje prilično zapušteno i pretpostavljam da bi higijena mogla da reši problem. Otprilike preliva karburator...a uzrok je, ili nečistoća koja smeta iglici da lepo zatvori kanal kuda gorivo dolazi ili samo oštećenje iglice. Nekada bude dovoljno da se našteluje nivo goriva, ali to se sve zna tek kada se rasturi. Ovako možemo da licitiramo do sutra. Mislim da nije komplikovano, treba samo malo zaprljati ruke. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angell_Bg 59 Napisano Septembar 13, 2021 Svrati ponekad, 175 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da cu moci to sam da sredim. Imam garazu, imam alat pa cu videti da sutra probam. U svakom slucaju hvala, nadam se da cu uspeti to da sredim, ako ne moracu kod majstora. A sto je najgore, za drugog majstora iz Bg ko hoce da se bakce mojim sokocalom ne znam, jedino Gedza Do sad sam samo kod njega odrzavao motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...