Bole99 0 Napisano Septembar 12, 2021 (promenjeno) U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Naime, imam Motowell Mađarski skuter i vozio sam ga bez ulja neko vreme neznajući dok se nije ugasio... I onda sam ga vodio kod majstora i stavio je sve kinesko na njega, i skinuo neku malu cevcicu od Karburatora. Skuter je pre išao 80kmh bez ikakve muke, sad 70 sa velikom mukom. Šta mi je činiti,ono što sam mislio da odnesem kod strugara stublinu da je izbuši i na stelanje radilice i da vratim. Cilj mi je da motor čupa kako ide Promenio Septembar 12, 2021 član Bole99 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jozza 366 Napisano Septembar 12, 2021 Zainteresovan, 850 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Kymco Agility 16+ 200i Prijavi odgovor kao problematičan Šta je sve majstor menjao? Ako hoćeš top varijantu, probaj da nađeš Naraku cilindar sa klipom i glavom. Za radilicu Naraku ili Malossi. Ne znam šta ti je tu dostupno?Послато са M2007J3SG помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole99 0 Napisano Septembar 12, 2021 (promenjeno) U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Menjao je, cilindar set, radilicu magnet. Motor je ostao bez ulja i ugasio se Promenio Septembar 12, 2021 član Bole99 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jozza 366 Napisano Septembar 12, 2021 Zainteresovan, 850 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Kymco Agility 16+ 200i Prijavi odgovor kao problematičan A jesi li siguran da je do delova, a ne do štelovanja? Ja ne bih bacao pare za dodatnih 10km/h Послато са M2007J3SG помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole99 0 Napisano Septembar 12, 2021 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, Jozza je napisao: A jesi li siguran da je do delova, a ne do štelovanja? Ja ne bih bacao pare za dodatnih 10km/h Послато са M2007J3SG помоћу Тапатока Pa ne znam ni ja sta da radim, da li ce ici brze ako budem bušio stublinu(staru original) ? I vratio radilicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jozza 366 Napisano Septembar 12, 2021 Zainteresovan, 850 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Kymco Agility 16+ 200i Prijavi odgovor kao problematičan Ako bušiš stublinu mora se karb preštelovati. Stara radilica je dobra? Ako klipnjača nema lufta levo-desno, i ako nije kriva, zameni klip i ležaj u maloj pesniciПослато са M2007J3SG помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole99 0 Napisano Septembar 12, 2021 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Klipnjača ima lufta, ali sam cuo da može štelanje , nisam upućen u cenu. Cena me ne zanima,ocu da uradim kvalitetan posao. Samo da bolje ide motor i da je kvalitetan posao uradjen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jozza 366 Napisano Septembar 12, 2021 Zainteresovan, 850 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Kymco Agility 16+ 200i Prijavi odgovor kao problematičan Ako ima luft u velikoj pesnici, menjaj bolcni i celu klipnjačuПослато са M2007J3SG помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...