shoyyka 10429 Napisano Septembar 12, 2021 (promenjeno) Drug član, 3395 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Buzga...skoro,ne znam zašto ne uradih to ranije,se setih da turim na KP...Toliko godina stoji neiskorišćeno, davao ljudima, po prikolicu, dve, ja uzimao za stazu... Elem... Prodajem/iznajmljujem moj majdan (dedovina) kvarcnog peska, brdo. . . oko 80ari. . . za peskiranje, staklare, akvaristiku i td... Nalazi se u mom mestu-Darosava, 8 km od Arandjelovca. . . Dva putna prilaza, jedan asfaltni, jedan kameni. . . Ja to ne koristim, dajem povoljno. . . Može prodaja, eksploatisanje. . . kako god. . . U svakom slučaju je cena stvar dogovora, biće mizerija, džabe stoji, ćerku ne zanima, ja imam 52 godine, šteta da se ne iskoristi. . . Eksploatišite, separišite, vremenski neograničeno... Ajd' da pravimo biznis?!? 069 780-113 Viber, sms Promenio Septembar 12, 2021 član shoyyka 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...