filipfg 844 Napisano Septembar 8, 2021 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan Rukavice i gladijator noseni 2-3 puta, stoje skupljaju prasinu. 1. Modeka fuego velicina XS ili 6. Cena 2000 din https://www.motoland.rs/proizvod/3719/modeka-fuego-kratke-rukavice 2. Fox Titan sport jacket velicina L. Cena 5000din https://www.amazon.com/Fox-Racing-Titan-Protective-Jacket/dp/B002TJZRQM?th=1&psc=1 PM ili 064 88 66 814 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Septembar 8, 2021 (promenjeno) Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Gladijator,kad moze da se proba?Da se zapljunem,treba mi brzo:)Dolazim cim pre Promenio Septembar 8, 2021 član Bojan82 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Septembar 9, 2021 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, Bojan82 said: Gladijator,kad moze da se proba?Da se zapljunem,treba mi brzo:)Dolazim cim pre Kolega @Igor86 se isto najavio za subotu, pa ajde prvo njega da ispostujemo ako on ne kupi, onda mozes ti da probas kad god zelis. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 969 Napisano Septembar 9, 2021 Sindikat Samostalni Jahač, 365 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ako kolege eventualno odustanu da stanem u red za gladijator Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Septembar 9, 2021 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Dule slobodno. Ja odustajem, ne čeka mi se do subote. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Septembar 9, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Bojan82 said: Dule slobodno. Ja odustajem, ne čeka mi se do subote. Kolega Igor mi jeste prvi poslao privatnu poruku, ali ja nisam bio ovde gledao odmah odgovore, ustvari ti se i jesi prvi javio(kad se pogledaju vremena), tako da ako cemo da gledamo da ispostujemo sve maksimalno ti imas pravo prvenstva Imas broj pa ako oces zovi me, ja sam slobodan. Promenio Septembar 9, 2021 član filipfg Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Septembar 10, 2021 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan Gladijator prodat, ostale jos rukavice. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...