Damirs 0 Napisano Octobar 23, 2008 U prolazu, 44 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Kawasaki Z1000 Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se dva prethodna posta. Mada je zec neudoban za duza putoavanja ali eto bio je moj izbor i cini me se da nisam pogresio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Octobar 23, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se dva prethodna posta. Mada je zec neudoban za duza putoavanja ali eto bio je moj izbor i cini me se da nisam pogresio. ma nije neudoban samo je sediste pretvrdo ali to resava gel sediste iz louisa i po meni motor je savrsen za putovanja,nego ti druze okaci koju sliku tog tvog plavog zekana u nasu temu kawasaki z750 2007/2008 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrme 0 Napisano Octobar 23, 2008 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha R1 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se dva prethodna posta. Mada je zec neudoban za duza putoavanja ali eto bio je moj izbor i cini me se da nisam pogresio. ma nije neudoban samo je sediste pretvrdo ali to resava gel sediste iz louisa i po meni motor je savrsen za putovanja,nego ti druze okaci koju sliku tog tvog plavog zekana u nasu temu kawasaki z750 2007/2008 Pa sto ga nisi slikao bili smo na Miseluku zajedno ,crni,plavi i narandzasti.Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Octobar 23, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se dva prethodna posta. Mada je zec neudoban za duza putoavanja ali eto bio je moj izbor i cini me se da nisam pogresio. ma nije neudoban samo je sediste pretvrdo ali to resava gel sediste iz louisa i po meni motor je savrsen za putovanja,nego ti druze okaci koju sliku tog tvog plavog zekana u nasu temu kawasaki z750 2007/2008 Pa sto ga nisi slikao bili smo na Miseluku zajedno ,crni,plavi i narandzasti.Poz znam pretpostavio sam da je to on,ali nebi bilo to to kada bi ja stavio sliku vec on posto je ovde va forumu i posto je to njegov motor,ali sada u nedelju moramo slikati sve tri boje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Miki- 3 Napisano Octobar 23, 2008 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan blah...i ja sam u istoj dilemi, posto me je zemljak ( Cubric ) odgovorio od kupovine Ra . Sad se gleda Fazer,Z750 i mali stromic tako da mi je extra drago na ovoj temi moze se svasta nauciti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Octobar 23, 2008 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Nista pametno ne mogu reci, ni koji je udobniji ni bolji ali meni je KAWASAKi najljepsi. Vidjeo sam ga uzivo,crni, jos kad ga covjek odreza pa poce gume paliti ahh... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrme 0 Napisano Octobar 23, 2008 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha R1 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se dva prethodna posta. Mada je zec neudoban za duza putoavanja ali eto bio je moj izbor i cini me se da nisam pogresio. ma nije neudoban samo je sediste pretvrdo ali to resava gel sediste iz louisa i po meni motor je savrsen za putovanja,nego ti druze okaci koju sliku tog tvog plavog zekana u nasu temu kawasaki z750 2007/2008 Pa sto ga nisi slikao bili smo na Miseluku zajedno ,crni,plavi i narandzasti.Poz znam pretpostavio sam da je to on,ali nebi bilo to to kada bi ja stavio sliku vec on posto je ovde va forumu i posto je to njegov motor,ali sada u nedelju moramo slikati sve tri boje Valjda ce vreme posluziti,pa cemo skoknuti do NS-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Octobar 23, 2008 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Kao što i drugi rekoše ze na jednu stranu hornet i yamaha na drugu. NE znam sta da kazem , tu ne bira pamet nego srce. Probaj sve pa presijeci ,sto god odlucis kupio si sjajan motor,ako kupujes novo. Ako kupujes polovno kupi najjocuvaniji. Poz i puno sreće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...