Jump to content

Moto Zajednica

kawasaki z 750 ili yamaha fazer 600 ili honda 600 hornet s - sta je bolje?

Recommended Posts

• Drug član, 1162 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z750

Slazem se dva prethodna posta. Mada je zec neudoban za duza putoavanja ali eto bio je moj izbor i cini me se da nisam pogresio.

ma nije neudoban samo je sediste pretvrdo ali to resava gel sediste iz louisa i po meni motor je savrsen za putovanja,nego ti druze okaci koju sliku tog tvog plavog zekana u nasu temu kawasaki z750 2007/2008

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 205 postova
  • Motocikl: Yamaha R1 2009

Slazem se dva prethodna posta. Mada je zec neudoban za duza putoavanja ali eto bio je moj izbor i cini me se da nisam pogresio.

ma nije neudoban samo je sediste pretvrdo ali to resava gel sediste iz louisa i po meni motor je savrsen za putovanja,nego ti druze okaci koju sliku tog tvog plavog zekana u nasu temu kawasaki z750 2007/2008

Pa sto ga nisi slikao bili smo na Miseluku zajedno  :P ,crni,plavi i narandzasti.Poz

• Drug član, 1162 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z750

Pa sto ga nisi slikao bili smo na Miseluku zajedno  :P ,crni,plavi i narandzasti.Poz

znam pretpostavio sam da je to on,ali nebi bilo to to kada bi ja stavio sliku vec on posto je ovde va forumu i posto je to njegov motor,ali sada u nedelju moramo slikati sve tri boje

• Svrati ponekad, 150 postova

blah...i ja sam u istoj dilemi, posto me je zemljak ( Cubric :)) odgovorio od kupovine Ra :). Sad se gleda Fazer,Z750 i mali stromic tako da mi je extra drago na ovoj temi moze se svasta nauciti :)

• Zainteresovan, 730 postova

Nista pametno ne mogu reci, ni koji je udobniji ni bolji ali meni je KAWASAKi najljepsi. Vidjeo sam ga uzivo,crni,  jos kad ga covjek odreza pa poce gume paliti ahh...

• Svrati ponekad, 205 postova
  • Motocikl: Yamaha R1 2009

znam pretpostavio sam da je to on,ali nebi bilo to to kada bi ja stavio sliku vec on posto je ovde va forumu i posto je to njegov motor,ali sada u nedelju moramo slikati sve tri boje

Valjda ce vreme posluziti,pa cemo skoknuti do NS-a.

• Zainteresovan, 707 postova
  • Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r

Kao što i drugi rekoše ze na jednu stranu hornet i yamaha na drugu. NE znam sta da kazem , tu ne bira pamet nego srce. Probaj sve pa presijeci ,sto god odlucis kupio si sjajan motor,ako kupujes novo. Ako kupujes polovno kupi najjocuvaniji. Poz i puno sreće.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja