Mirkic 267 Napisano Avgust 25, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Ako neko ima tank torbu za 2-3k nek javi Promenio Avgust 25, 2021 član Mirkic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 688 Napisano Avgust 30, 2021 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozz druze Da li si kupio tank torbu? Imam 3-4 magnet torbe -ostavi mi viber kontakt da ti posaljem slike i zapreminu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5400 Napisano Avgust 31, 2021 Drug član, 2489 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, balkanlover70 said: Pozz druze Da li si kupio tank torbu? Imam 3-4 magnet torbe -ostavi mi viber kontakt da ti posaljem slike i zapreminu Kolike su velicine? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5510 Napisano Avgust 31, 2021 Drug član, 1384 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, drmilan_ je napisao: Kolike su velicine? И мене занима. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21444 Napisano Avgust 31, 2021 Integrisan, 9406 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Da iskoristim i ja temu, ako neko ima mini tanklock torbicu neka ponudi! Nosac na rezervoaru imam. Znaci bas mini, za telefon i dokumenta, uzeo sam od drugara jednu, udara u rezervoar i napred i pozadi, pa foliju zalepih, da ne grebe. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkic 267 Napisano Avgust 31, 2021 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m1lanche 103 Napisano Septembar 6, 2021 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kawasaki z750 '08 / Suzuki k7 600 '07 / Yamaha Tracer 9 GT '21 Prijavi odgovor kao problematičan On 8/31/2021 at 8:24 AM, N.F.S. said: Da iskoristim i ja temu, ako neko ima mini tanklock torbicu neka ponudi! Nosac na rezervoaru imam. Znaci bas mini, za telefon i dokumenta, uzeo sam od drugara jednu, udara u rezervoar i napred i pozadi, pa foliju zalepih, da ne grebe. Hvala. Prikljucujem se cestitkama. I ja sam u potrazi za tanklock torbom. Raznorazne velicine dolaze u obzir. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...