Ne.ma.nja 7 Napisano Avgust 22, 2021 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki zx9r Prijavi odgovor kao problematičan Prvo i osnovno drago mi je da sam medju vama. Da se predstavim zovem se Nemanja, iz Beograda sam i moja zverka je kawasaki zx9r. Pratim forum vec dugi niz godina i dosta mi je pomogao kroz deceniju moje voznje. Na moju zalost, tek sad sam se udostojio da postanem clan. Ali za dobre stvari nikad kasno nije. Pozdrav svima, nadam se lepom druzenju, saradnji i pre svega kvalitetne voznje! 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2786 Napisano Avgust 26, 2021 Braveheart, 705 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Cao druze, napisi slobodno koliko godina imas i postavi neku fotkicu. Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6579 Napisano Avgust 26, 2021 Drug član, 1895 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro nam dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub035GS 13 Napisano Avgust 26, 2021 U prolazu, 11 postova Lokacija: Malmö Sweden / Cuprija Srbija Motocikl: BMW R1200 GSA - BMW R1100R - BMW F650/800 GS - BMW R1100R (imam dva komada) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i ja sam ovde nov i ako vec duze vreme pratim forum kao i ti . Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano Avgust 26, 2021 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao kolega kawasakista Daj slike 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ne.ma.nja 7 Napisano Septembar 2, 2021 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki zx9r Prijavi odgovor kao problematičan Evo, evoo nestigoh ranije 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17640 Napisano Septembar 2, 2021 Vozim motor, nisam BAJKER, 2427 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao Zeleni... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...