Motorcyclist 17384 Napisano Avgust 10, 2021 Integrisan, 5143 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo sam zadnje kocione plocice za VFR-a, posto nemam moment kljuc da propisno stegnem tocak, ne znam da li se mora skidati auspuh itd. trazim nekoga u blizini ko ima vremena i volje da mi izadje u susret i zameni ih. Ja se nalazim u opstini Bac, znaci nesto u radijusu od 50km ako ima nekoga. Mogao bih najverovatnije u petak, subotu i eventualno nedelju da dodjem, ili od sledece nedelje bilo koji dan posto sam treca smena. Ako ima nekoga neka mi se javi na pp. Ako nema, bice stara dobra, plati pa se klati ili u svojoj izvedbi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3098 Napisano Avgust 11, 2021 Drug član, 1182 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne grešim, skineš samo kočionu čeljust, zameniš pločice, vratiš i gotovo. Ne bi trebalo da se skida točak, auspuh niti bilo šta treće... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17384 Napisano Avgust 11, 2021 Integrisan, 5143 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, PremieRacing said: Ako ne grešim, skineš samo kočionu čeljust, zameniš pločice, vratiš i gotovo. Ne bi trebalo da se skida točak, auspuh niti bilo šta treće... Video sam samo na jednom klipu da moze bez skidanja ali je malo zajebano. Na VFR temi mi je receno tocak pa cak i auspuh Pokusacu onda sam ako se niko ne javi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17384 Napisano Avgust 14, 2021 Integrisan, 5143 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Lock. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...