Cope 215 Napisano Octobar 15, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Šta radi Ciga kad polomi ruku na dva mesta? ne ide više na ta dva mesta ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mojsa 226 Napisano Octobar 15, 2008 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: bgd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan zasto ciga pusta brkove? pa da ga zovu brka ,a ne ciga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Octobar 15, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Stani, stani, opalio si ribu koja ima Alfa Romeo, ali je ona ipak otišla kući taksijem, ili ja u svoj ovoj konfuziji ništa nisam razumeo ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 742 Napisano Octobar 15, 2008 Drug član, 1738 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Stani, stani, opalio si ribu koja ima Alfa Romeo, ali je ona ipak otišla kući taksijem, ili ja u svoj ovoj konfuziji ništa nisam razumeo ;D ;D ;D Pa bilo je tu svacega po malo....i spreda radi reda, ali i od pozadi reda radi, taxista jedini zna celu pricu :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6518 Napisano Octobar 15, 2008 Svakom po zasluzi, 12485 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...a ljudi gledaju.... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
samuraaaj 51 Napisano Octobar 16, 2008 U prolazu, 34 postova Lokacija: Kula Motocikl: Stromcina Prijavi odgovor kao problematičan Da snimis film....pod hitno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale970 110 Napisano Octobar 16, 2008 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Hornet 600, TRK 251 Prijavi odgovor kao problematičan kakav combo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 133 Napisano Octobar 20, 2008 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu samo ponoviti ono sto sam ti vec rekao. Svaka tebi brate cast na hladnoj glavi. Necu ti pricati da bih ih ja sve tukao (verovatno bi me i ta zena pretukla ), ali ja bih prokljucao. skroz si u pravu i sebe postuj. Postoje ljudi koji nisu vredni nervoze i za koje ne treba naci mesto u zivotu. Drugarski savet... Zvekni neku ciganku, cisto da razbijes maler. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aku 11 Napisano Octobar 21, 2008 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: BG Motocikl: TDM 4tx Prijavi odgovor kao problematičan Gledaj to sa ove strane, mozda je htela da te onesvesti pa da te ziguje onako omamljenog. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Octobar 21, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan sta reci. dvaput je dvaput. mozda je crna magija. bitno da si ziv i zdrav,nervoza je prolazna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...