Jump to content

Moto Zajednica

Pozdrav dobri ljudi

Recommended Posts

• U prolazu, 9 postova

Pozdrav društvo, zovem se Lazar, imam 23 godine, uskoro treba da počnem sa časovima za A2 kategoriju. Volim motore od malena, međutim nisam imao nikakvih iskustava na njima na žalost, pa bih uskoro trebao da nabavim jednog Tomosa apn 6, za malu vožnjicu po selu, naselju itd..kako bih stekao bar neko iskustvo. Šta mislite da li je to dobra odluka ? Takođe, zanimaju me motocikli i same mašine, od čega se sastoje, koji delovi se najčešće menjaju, koji se kvare, kako nešto uraditi sam na svom motociklu, za šta služe koji delovi itd..pa eto, ako neko želi pomoći i dati neki predlog gde bih mogao čitati više o tome, sajtove za početnike itd

...bio bih zahvalan. Potpuni sam novajlija i laik, a svet motocikala me interesuje još od detinjstva. Još jednom pozdrav svima i hvala puno !!! :):):)

• Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Braveheart, 707 postova
  • Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150.

Cao Lazare, 

Dobrodosao na forum, polako polozi i kupi nešto za pocetak pa svake sezone da promenis za bolju i jacu masinu.

Imas dosta materijala za citanje po forumu, pa vrti i citaj sta te interesuje :takoje:

• Hronični Motociklopata, 7410 postova
  • Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder

Dobro došao u svet dvotočkaša :zdravo:

APN6 ti je odličan za učenje za početak da uđeš u štos sa menjačem i kvačilom i malo mehaniku da skontaš. Mnoge generacije motorista su svoje početke imale na APN mašinama.

Promenio član Biker-Boy

• U prolazu, 9 postova
Pre sat vremena, Biker Boy je napisao:

Cao Lazare, 

Dobrodosao na forum, polako polozi i kupi nešto za pocetak pa svake sezone da promenis za bolju i jacu masinu.

Imas dosta materijala za citanje po forumu, pa vrti i citaj sta te interesuje :takoje:

Hvala na dobrodošlici :D

• U prolazu, 9 postova
pre 20 minuta, Biker-Boy je napisao:

Dobro došao u svet dvotočkaša :zdravo:

APN6 ti je odličan za učenje za početak da uđeš u štos sa menjačem i kvačilom i malo mehaniku da skontaš. Mnoge generacije motorista su svoje početke imale na APN mašinama.

Hvala na dobrodošlici, drago mi je da čujem to, jer sam se dvoumio da li da vozim nešto pre autoškole, ali sam shvatio da uopšte nije loše imati bar minimum iskustva na APNu npr. pre sedanja na neke veće mašine, a isto to kaže i velika većina iskusnih bajkera.

Promenio član TwoWheels
Greška u tekstu

• Hronični Motociklopata, 7410 postova
  • Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder

Pa da, mnogo lakše ćeš se snaći u autoškoli ako već imaš veštinu predznanje o tehnici vožnje motora, pa onda možeš više da se fokusiraš na saobraćaj oko sebe a ne da razmišljaš "Dal sam u drugoj ili trećoj brzini...i gde je sad neutral..." :D

• U prolazu, 9 postova
Pre 5 sati, Biker-Boy je napisao:

Pa da, mnogo lakše ćeš se snaći u autoškoli ako već imaš veštinu predznanje o tehnici vožnje motora, pa onda možeš više da se fokusiraš na saobraćaj oko sebe a ne da razmišljaš "Dal sam u drugoj ili trećoj brzini...i gde je sad neutral..." :D

E zato i planiram da savladam neke suve osnove na nekom putu van saobraćaja sa šesticom, pa onda u autoškolu :D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja