Mr.KLIMAX 23 Napisano Octobar 14, 2008 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Letos se malo ponovismo sa jednim Honda Varadero xl125v. Pa velim da i njega malo zimus ponovimo. Kao sto rekoh, kupio bih neki top koji cu pokusati da nabudzim na gore pomenutu masinu. Naravno najvise bi odgovarao originalni, ali s obzirom da je ovo redak motor i ne nadam se, pa bi u obzir dosao i neki od drugog motora. Naravno cetvorotaktnog i po mogucnosti manje kubikaze. Bicu zahvalan i na svakoj kolegijalnoj pomoci tipa savet, iskustvo, adrese, telefoni, majstori itmsl, materijalnoj pomoci se ne nadam ali bi me vrlo obradovala! tel 063/77-54-037 Misa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.KLIMAX 23 Napisano Novembar 4, 2008 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.KLIMAX 23 Napisano Novembar 4, 2008 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se svima koje je ova slika sablaznila. Ovo je bila moja reakcija tj. revolt na to sto mi niko ne odgovara na temu,a coveku koji isto trazi auspuh pola clanova pomaze, jeste da je u Krusevcu epidemija zutice, ali ne prenosi se elektronski. Elem " I ja kupujem auspuh". Svi likovi i imena korisceni u ovoj temi su slucajno izabrani, unapred se izvinjavam onima koji su se prepoznali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Novembar 7, 2008 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan imam.. 065/870-1266 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...