ZoranEN 0 Napisano Novembar 16, 2008 U prolazu, 28 postova Lokacija: Loznica Prijavi odgovor kao problematičan Ako bih menjao pogonski kajis i remenice da mozda zna neko gde bih to mogao da pogledam?Mislim gde ima da se nabave remenice i kajis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svarog 1 Napisano Novembar 17, 2008 U prolazu, 4 postova Lokacija: visegrad Prijavi odgovor kao problematičan E evo slika samo sam lose slikao jako je svetlo i trebao sam malo sa strane . Pa nista prica je da sam nasao neku staru torbetinu u kojoj je stajao bolnicki materijal za poradjanje i presvukao je eko kozom s tim da sam ostavio rese Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Isidor 437 Napisano Novembar 18, 2008 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Kikinda, sada Dornbirn Motocikl: Honda Shadow 750, SYM Fiddle II 50(u kvaru), BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Interesantno. Bilo bi dobro naci dve iste torbe pa ih preraditi, ali tesko! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
black rain 1 Napisano Novembar 20, 2008 U prolazu, 77 postova Lokacija: srbija - negotin Motocikl: vstar 1300 Prijavi odgovor kao problematičan jedna slika ljubiteljima en500.pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
warlock 1 Napisano Novembar 23, 2008 U prolazu, 92 postova Lokacija: Visegrad Prijavi odgovor kao problematičan Free hvala na gostoprimstvu i naravno gibanici i rakici Pozdravi drustvo, a posebno starog, pravi je laf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Free 41 Napisano Novembar 23, 2008 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Free hvala na gostoprimstvu i naravno gibanici i rakici Pozdravi drustvo, a posebno starog, pravi je laf hehe, uvek care! Ne brini, imacete prilike ti i Svarog da se revansirate za gostoprimstvo! Da prodje ovo malo zime sto je ostalo! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
warlock 1 Napisano Novembar 23, 2008 U prolazu, 92 postova Lokacija: Visegrad Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, svi ste dobro dosli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Novembar 24, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Moze li neka slicica motora sa nosacem? Pozdrav, Nebojsa Nebojsa, obecavam da cu ti poslati slike motora sa nosacima, ali za neki dan, dokle "uslikam" motor u garazi Evo, juce, prilikom skidanja akomulatora, slikah nosac na EN. Ima li neko ideju cime da zatvorim rupe ostale posle ismestanja zmigavaca nazad(na slici zaokruzeni crvenom bojom). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Free 41 Napisano Novembar 24, 2008 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Mogao bi neki ukrasni niklovan sraf.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
warlock 1 Napisano Novembar 24, 2008 U prolazu, 92 postova Lokacija: Visegrad Prijavi odgovor kao problematičan E a sta mislis o torban sarafu pa skratis visak navoja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Novembar 24, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Obe ideje su dobre E a sta mislis o torban sarafu pa skratis visak navoja Mogao bi neki ukrasni niklovan sraf.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
warlock 1 Napisano Novembar 24, 2008 U prolazu, 92 postova Lokacija: Visegrad Prijavi odgovor kao problematičan Moze li neka malo bolja bocna slika, po mogucnosti bez blica napolju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Novembar 25, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Moze li neka malo bolja bocna slika, po mogucnosti bez blica napolju Ostajem u obavezi da napravim trazenu sliku. Malo ce da potraje do tada, jer treba da isteram dzipa iz graze(300 m od kuce), sklonim brdo stvari kojima sam blokirao motore (jos jedno osiguranje) izguram motor napolje, a da pri tom ponesam aparat. Na koji detalj posebno da se fokusiram? Da li te interesuje nosac ili otvor koji je ostao iza izmestenog zmigavca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
warlock 1 Napisano Novembar 25, 2008 U prolazu, 92 postova Lokacija: Visegrad Prijavi odgovor kao problematičan Uh, pa nemoj se mucit, previse je to posla a nije hitno,duga je zima. Interesuje me samo nosac, da vidim gdje se sve kaci i kako tacno izgleda. Jeli namijenjen za neke kofere Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
warlock 1 Napisano Novembar 25, 2008 U prolazu, 92 postova Lokacija: Visegrad Prijavi odgovor kao problematičan ustvari interesuje me kako je izbjegnut amortizer vidim da je pricvrscen kod zadnje nozice i ispod naslona onda nebi mogao imati nikakvu vezu sa sarafom od amortizera dali su samo to ta dva spoja (sarafa) izmedju nosaca sa motorom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
warlock 1 Napisano Decembar 1, 2008 U prolazu, 92 postova Lokacija: Visegrad Prijavi odgovor kao problematičan Ko ce mi reci dali je prohromna cijev dovoljno jaka da se od nje napravi korman Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peacemaker 0 Napisano Decembar 1, 2008 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, cak je sigurno jaca od sadasnje koju imas obavezno je prvo ispoliraj prvo na strugu pa je onda savijaj, i uzmi debelozidu 3 mm debljine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
warlock 1 Napisano Decembar 2, 2008 U prolazu, 92 postova Lokacija: Visegrad Prijavi odgovor kao problematičan E hvala tako sam i mislio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
warlock 1 Napisano Decembar 5, 2008 U prolazu, 92 postova Lokacija: Visegrad Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro ljudi jese li zivi. Desava li se sta kod vas. Sta se radi u ovom zimskom periodu, mada zima i nije neka. Radite li sta na motorima ili su u dubokom snu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Isidor 437 Napisano Decembar 6, 2008 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Kikinda, sada Dornbirn Motocikl: Honda Shadow 750, SYM Fiddle II 50(u kvaru), BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Tu smo! Juce sam kupio zuto dvodelno kisno odelo u poljoprivrednoj apoteci za celih 425 dingera i sad sam miran sto se tice kise. Najveci problem je bio gde smestiti odelo i na kraju sam ga jedva smestio u torbicu za alat(koji i ne nosim) pored prve pomoci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
warlock 1 Napisano Decembar 6, 2008 U prolazu, 92 postova Lokacija: Visegrad Prijavi odgovor kao problematičan ;D ja u toj torbici nosim ciradu. Neznam bas za sta ce mi ali neka se nadje, ako nista bar da drzi oblik torbice. Pa eto koliko sam lijen da malo obidjem radnje da nadjem kisno odijelo, a dani su solidni za voznju. Jedino me brine velika kolicina frikcije koju su posipali po putevima, pa sam sav kao na iglama. KAkvo je vase iskustvo, da li sa razlogom strepim. ??? Ovih sam dana rasturio skroz motor da ga, kao, dobro precistim i ispoliram, ali sam ga odmah i sastavio posto se moze na krace voznje Izgleda da cu sezonu docekati sa ,,prljavim,, motorom ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GREENTOOTH 0 Napisano Decembar 7, 2008 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan Opa,zurka!Pozdrav svima,lepo je sto nas ima ovoliko, dace bog i vise.Ja mojim iz 90-te presao 2500 od avgusta,ukupno 41000.Pri kraju sezone seo na sportsera iz 2003,presao 50-tak km,sisao i poljubio mog starkelju u dupe.Jeste to harley,ali prskose jajca.Pozdrav svima,posebno za Free-ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Free 41 Napisano Decembar 7, 2008 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Opa,zurka!Pozdrav svima,lepo je sto nas ima ovoliko, dace bog i vise.Ja mojim iz 90-te presao 2500 od avgusta,ukupno 41000.Pri kraju sezone seo na sportsera iz 2003,presao 50-tak km,sisao i poljubio mog starkelju u dupe.Jeste to harley,ali prskose jajca.Pozdrav svima,posebno za Free-ja Pa de si do sad, sto ne pratis malo cesce forum vidis da tema ima 8 strana a tebe nema do sad! ;D Ljudi, GREENTOOTH vam je cuveni oralni hirug, tako da ako nekom treba da se pusti krv da znate kome da se obratite! ;D Inace njegov motor ide verovatno najbolje od svih en-ova koje sam probao. Daj postavi neku sliku da vide ljudi azdaju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Decembar 7, 2008 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Vozio nekoliko EN-ova i ovaj od zubarcine GREENTOOTH-a stvarno naj zivahni!!! Auh bre zubarcino dobro si se ukljucio!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Decembar 11, 2008 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro ljudi jese li zivi. Desava li se sta kod vas. Sta se radi u ovom zimskom periodu, mada zima i nije neka. Radite li sta na motorima ili su u dubokom snu. moj nikada ne spava, bash sad idem da ga provozam malo iako je 9 stepeni napolju. ne vozim ga samo kada pada kisha ili sneg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...