djura 28 Napisano Jul 19, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ovakav mail mi stigao sada: c/p Good buy Suzi!!!!!!.................... Say hello to my new litle friend!!!!!! Ode katana za $3200, dodje ovaj za $4200 sa 3K milja E da, uzeo sam i onu Rossijevu sarenu kacigu Ne znam sta da vam kazem....drago mi je ali sam se ziv usrao...nadam se da sam ga dovoljno naplasio do sada. RSV, tebi ga dajem na cuvanje tamo!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Jul 19, 2006 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Èestitam, mada mi i nije jasno zašto je prodao lep motor i kupio ružan i doplatio. Normalno, ukusi si razlièiti, po meni, Katana kao da je delo Gaudija, a YZF Pikasov loš dan... Usvakom sluèaju, da ga služi kao tebe tvoj Strom i da sa njim preðe mnogo bezbednih kilometara! Živeli! najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Jul 19, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan mada mi i nije jasno zašto je prodao lep motor i kupio ružan i doplatio. Normalno' date=' ukusi si razlièiti, po meni, Katana kao da je delo Gaudija, a YZF Pikasov loš dan...[/quote'] Zato sto sam u familiji ja pokupio sav smisao za eleganciju a on je ostao dziber i ljakse i zanimaju ga samo R-ovi Ma ako nista drugo, ne seda ni da ga preparkira bez kompletne opreme pa sam eto kao malo spokojan sto balavac sedi na 120konja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jul 19, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan To ko ona prica o jednom bratu rokeru, a drugom harmonikasu Ma samo nek pegla, stoji mu onaj bajk 1/1. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Jul 19, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Boki bre ne kenjaj, stoje mu oba - smekerica! :wink: Ne ko tebi onaj Strom :finger: PS pozdravi ga i kazi mu: rek`o cika Andra da se sedista obaraju sa strane.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Jul 19, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Lep ti covek brat, kako ti ispade taki? :twisted: Hehe salim se, a sad mega off topic, sad prolazim pored hotela Slavija, parkiran motor gosta hotela sa 3 kofera, sivi BMW R1100GS. E l je lep, svaka mu bokserska casst.... Viddim da ce biti ogromne dileme kd budm uzimao svoj sledeci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengur 0 Napisano Jul 19, 2006 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: beograd/SRBIJA Prijavi odgovor kao problematičan dodje ovaj za $4200 sa 3K milja Jer to preko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Jul 19, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Zato sto sam u familiji ja pokupio sav smisao za eleganciju a on je ostao dziber i ljakse i zanimaju ga samo R-ovi Sa mojih 17 godina ja to zovem pametan covek. :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Jul 20, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Boki bre ne kenjaj' date=' stoje mu oba - smekerica! :wink: Ne ko tebi onaj Strom :finger: [/quote'] Sipu ga! Vidi ga sa Stromom....k'o saliven! Mogu da zamislim na sta lici na R6 sa 195cm i preko 100kg. Da li se to vidi ispod njega uopste?! :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Jul 20, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa na one prve dve ispao je lep, vidi se gospodin co`ek, D(J)entlmen A sta je ovo - kakva mu je ovo srebrnasta poljoprivredna masina? :baeh: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Jul 20, 2006 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Sipu ga! Vidi ga sa Stromom....k'o saliven! Mogu da zamislim na sta lici na R6 sa 195cm i preko 100kg. Da li se to vidi ispod njega uopste?! :shock: Jel ti to reklamirash motor ili brata :oops: :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Jul 20, 2006 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan $4200 za tu mashinu?! To uopste nije loshe.... :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Jul 20, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan $4200 za tu mashinu?! To uopste nije loshe.... :wink: a presla 3000mi (manje od 5000km)...Amerika, Amerika... :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Jul 20, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A sta je ovo - kakva mu je ovo srebrnasta poljoprivredna masina? :baeh: Sva sreca pa postoji copy/paste, pa save as....pa isprintam ovo sto si napisao.....pa za koji mesec ti nabijem pod nos :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giuliano 4 Napisano Jul 20, 2006 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Toronto, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Lep ti covek brat' date=' kako ti ispade taki? :twisted: Hehe salim se, a sad mega off topic, sad prolazim pored hotela Slavija, parkiran motor gosta hotela sa 3 kofera, sivi BMW R1100GS. E l je lep, svaka mu bokserska casst.... Viddim da ce biti ogromne dileme kd budm uzimao svoj sledeci...[/quote'] A i meni se nesto svidjaju... joj... Mada me Honda nekako drzi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Jul 20, 2006 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan RSV' date=' tebi ga dajem na cuvanje tamo!![/quote'] Nema problema brate, ali kad sam video koliki ti je brat, bice tesko ali dacu sve od sebe. Bar smo iste tezine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Jul 20, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sva sreca pa postoji copy/paste, pa save as....pa isprintam ovo sto si napisao.....pa za koji mesec ti nabijem pod nos Pa dobro, ja priznajem da je u toku proces nabavke poljoprivrednih alatki :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Jul 20, 2006 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro' date=' ja priznajem da je u toku proces nabavke poljoprivrednih alatki :wink:[/quote'] Ko to ovde kupuje Harley-a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Jul 21, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ko to ovde kupuje Harley-a Harleyja - niko! Ali zato ______ - ja Ovo znaci da je Freewind "samo sto nije na prodaju" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Jul 25, 2006 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan RSV' date=' tebi ga dajem na cuvanje tamo!![/quote'] Djuro upoznatih ti Stevana sinoc. Otisli smo na malu voznju i svratili u Players cisto da mu pokazem gde je najjaci biker bar u Chicagu. Bike izgleda fenomenalno samo je nekako mali za njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Jul 25, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan samo je nekako mali za njega. E bas mi je drago da ste se konacno nasli! Ne znam kako da mu objasnim da kupi Strom ili Triumph Tiger, da su ove trkalice malecne za njega konja. Ne vredi, voli R-ove i mogu do sutra da mu pricam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Jul 25, 2006 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan samo je nekako mali za njega. E bas mi je drago da ste se konacno nasli! Ne znam kako da mu objasnim da kupi Strom ili Triumph Tiger' date=' da su ove trkalice malecne za njega konja. Ne vredi, voli R-ove i mogu do sutra da mu pricam.[/quote'] Seo je na moju Apriliju koja je dosta visa od R6 i za njega dosat udobnija, pa cu mozda uspeti da ga ubedim da zameni r6 i uzme Falca ili Mille. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Jul 26, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan samo je nekako mali za njega. E bas mi je drago da ste se konacno nasli! Ne znam kako da mu objasnim da kupi Strom ili Triumph Tiger' date=' da su ove trkalice malecne za njega konja. Ne vredi, voli R-ove i mogu do sutra da mu pricam.[/quote'] Seo je na moju Apriliju koja je dosta visa od R6 i za njega dosat udobnija, pa cu mozda uspeti da ga ubedim da zameni r6 i uzme Falca ili Mille. Neka proba bilo koju hiljadarku i siguran sam da mu nece biti mali, a moze i Mille :kul: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Jul 26, 2006 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan samo je nekako mali za njega. E bas mi je drago da ste se konacno nasli! Ne znam kako da mu objasnim da kupi Strom ili Triumph Tiger' date=' da su ove trkalice malecne za njega konja. Ne vredi, voli R-ove i mogu do sutra da mu pricam.[/quote'] Seo je na moju Apriliju koja je dosta visa od R6 i za njega dosat udobnija, pa cu mozda uspeti da ga ubedim da zameni r6 i uzme Falca ili Mille. Neka proba bilo koju hiljadarku i siguran sam da mu nece biti mali, a moze i Mille :kul: Eh pa da se osili.. :D sry za off Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Jul 26, 2006 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Neka proba bilo koju hiljadarku i siguran sam da mu nece biti mali' date=' a moze i Mille :kul:[/quote'] Kada kazem "mali" mislim gabaritno mali, decko je 190++ pa je R6 onako mala, inace R1, GSXR1000 nisu mnogo veci od R6. "Friends won't let friends buy Japanese bikes." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...