Jump to content

Moto Zajednica

CB 500X novi

Recommended Posts

• U prolazu, 38 postova
  • Motocikl: Honda NX500 2024.

Društvo da li naš motor (nx500 2024) može direktno da se poveže sa komunikacijom?

Ja konkretno imam ls2 spectrum.

Trenutno mi je motor povezan sa roadsync a komunikacija sa telefonom.

Svaki put kad sjednem na motor moram ručno preko telefona da povežem komunikaciju što me strašno smara i često zaboravim a roadsync se automatski poveže.

Postoji li neko rješenje da to ne moram svaki put da radim??

Unaprijed zahvalan 

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 563 postova
  • Motocikl: Apn 6

Ja imam ejeas q8 i cim upalim motor se automatski povezuje sa telefonom a telefon se vec povezao sa komunikacijom,nemam navigaciju.

• Zainteresovan, 517 postova
  • Motocikl: Honda NX 500

@Bianconeri Evo kako je kod mene: Komunikacija se povezuje sa telefonom. Telefon se povezuje sa motorom preko RoadSync.

Postoje dve opcije.

Bolja - uključim komunikaciju, poveže se automatski sa telefonom, pustim muziku i/ili uključim navigaciju. TEK ONDA okrećem ključ i palim motor. Tada se pokreće RoadSync i sve je spojeno. Tada mogu preko kontrole na motoru da puštam pesme, zaustavljam ih.

Druga, lošija opcija - Pokrenem motor, pa tek onda uključujem komunikaciju, puštam muziku. Lošija je opcija jer tada na kontroli na motoru NE MOGU da menjam pesme, pauziram i sl.

Dakle, motor je potrebno uključiti na kraju.

Napomena: Telefon i komunikacija automatski se povežu kada uključim komunikaciju. Motor i telefon se automatski povežu kada uključim motor.

Napomena 2: OVO JE MNOGO DOBRA FORA - Na telefonu imam podešavanje "if...then", odnosno "ako se desi to, ti uradi ono". Namestio sam da, kada mi se uključi motor (odnosno kada mi se telefon poveže na bluetooth motora) da mi se automatski pokreće aplikacija Ride with GPS To sam namestio jer se nikada ne setim da ručno uključim Ride with GPS.

Promenio član markommarko

• Zainteresovan, 517 postova
  • Motocikl: Honda NX 500

Evo ako nekoga zanima na androidu (konkretno telefon Samsung A55).

1. Settings-Modes and Routines-DRIVING (ili napravite svoju ili izaberete neku od postojećih, ja sam izabrao DRIVING).

2. Turn on automatically - izaberete bluetooth motora (to znači da će mod DRIVING automatski da se pokrene kada se telefon zakači na BT motora)

3. Other actions - kliknete na Add action, tu nađete Other apps, pa među njima aplikaciju koju želite da pokrenete.

Ima još i drugih stvari. Npr, ako ne slušate muziku i ne želite da vas bilo ko ometa pozivima, da utišate skroz zvuk, da isključite internet i tako to.

Isprobavajte, super je fora

Promenio član markommarko
  • Sviđa mi se 2

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja