spop 3 Napisano Octobar 13, 2008 U prolazu, 68 postova Lokacija: Smederevska Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Sada dodjoh kuci iz KG kad ono nema tablice. Vracao sam se preko Race Kragujevacke pa sve do SM. Palanke. Postenom nalazacu pivo u lepim kolicinama. Moze da bira marku piva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 212 Napisano Octobar 13, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Eeeeeeeee da lepo imaš BJB nosač za tablice ovo se sigurno ne bi desilo ;D ;D ;D Jel si probao da se vratiš istim putem da probaš da je nađeš jer ne verujem da je iko uzeo tako da verovatno i dalje stoji negde pored puta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 227 Napisano Octobar 13, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ko zna gde je ispala, nije razdaljina 5km da bi se vracao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
flstf 2 Napisano Octobar 13, 2008 U prolazu, 24 postova Lokacija: SABAC Prijavi odgovor kao problematičan kad se budem vozao tim putem obraticu paznju da je spazim . posteni nalazac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Octobar 14, 2008 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan sledeci put sa zadnje strane tablice upises svoj br mob predpostvaljam da ti je sad zao sto to vec nisi uradio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSrbijaSP 0 Napisano Octobar 14, 2008 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Smed.Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Ako nadjem u Palanci vracam sigurno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Octobar 14, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jebote,ja ubedjen da sam negde procitao da je nadjena neka sd tablica,al,ubi me ,ne znam gde,ili sam se opet nesto prebacio,oce me to ovaj dan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...