brdy 2099 Napisano Jul 24, 2021 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Doslo vreme da se rastajemo U motor ulozeno dosta ljubavi, truda i paraFarbao sam ga jer sam hteo da mu vratim sjaj a i prethodni vlasnik je bio svasta nesto lepio.Stavljeno novi lanac i lancanici, akumulator, plocice, unutrasnje gume, sredjene vile i semerinzi, zamenjeno ulje sipano ipone. Imao je problem sa strujom nije bilo ni do cdi ja nego do instalacije, kilswitch je zezao i konektori na cdi, slati su bili arakisu vozio se covek nedelju dana bez problema. Potrebno je da se srede karbovi, prelivaju ne vozim ga cesto al kad hocu nece da upali odmah, moram da odvrtim jednu svecicu i verglam 5,6 sekundi i upali sam bez jedne svecice.Registracija izlazi krajem avgusta, kupcu mogu da zavrsim besplatan tehnicki pregled ali mora da se skidaju rol barovi i kofer. Cena 1300e Послато са Redmi Note 9S помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8467 Napisano Jul 24, 2021 Drug član, 382 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Jesi neki, odmah sam otišao na Polovne Automobile da vidim više slika a ono cvrc. Nisam kupac iskreno, ali da imam para za još jedan motor, ili njega ili Afriku definitivno. Izgleda top, daj još koju sliku za nas vojajere. Srećna prodaja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Jul 24, 2021 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Hocu ja da ubacim ali idem preko tapatalka i deset puta moram sliku da odaberem jednu da bi od te 10 jednu prihvatilo.Послато са Redmi Note 9S помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Jul 24, 2021 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan .Послато са Redmi Note 9S помоћу Тапатока 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Avgust 3, 2021 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Odvezen na servis da se operu i nasteluju karbovi zamene membrane i gumice, i ulje i filter, kuoac dobija motor bez ikakvih ulaganja i gratis tehnicki pregled.Послато са Redmi Note 9S помоћу Тапатока 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Avgust 15, 2021 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan 1200e Dok se ne proda auto koji zelimSredjeni karbovi, zamenjene membrane i gumice, novo ulje filter i antifriz, mnogo bolje sad ide nema da stucne, sutra mu radim tehnicki, kupac ima samo obavezu da ga registruje, a mogu i ja al vise mi se ne ulazu pare 150e sam dao za servis.Послато са Redmi Note 9S помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Avgust 15, 2021 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan 0692072035Послато са Redmi Note 9S помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...