Jump to content

Moto Zajednica

Zgazio me na semaforu sa Golfom II 12.10.08

Recommended Posts

• Drug član, 1392 postova

Nedelja popodne u 16.20h ispred mene teget golf 2  staje na crveno svetlo i zaustavlja se duboko u pesackom prelazu,ja stajem metar iza njega u visini levog retrovizora i tako stojimo neko vreme.

Sve dok on nije odlucio da se vrati u rikverc.

Ja zbunjen vidim kako se pale rikverc svetla,vidim mu lice u levom retrovizoru,upaljena mi duga svetla svo vreme,sviram ko lud,on ne jebe vidim srusice me a levo ne mogu od saobrcaja i samo nagnem motor koliko sam mogao na levo dok mi je prst na sireni i dalje (i to sam sirenu promenio sad je ova jaka da jaca ne moze na motor a vozac ima spusten svoj prozor)

Stao je u trenutku kad mi je se zadnjim levim tockom popeo na sred mojeg desnog stopala i ocesao krilom po kolenu (sreca sto nije bio truo - jednom sam vec vadio parce zardjalog lima sa opela astre iz noge koji je takodje isao u rikverc)

Tad je tek uocio da sam iza njega i shvatio sta je uradio,pogleda kroz prozor i vidi da mi stoji na nozi pa krene brze bolje jos unazad da se skloni,dignem vizir i derem se STANIII na majmuna jer ne mogu vise da drzim motor nagnut a ako nastavi nazad pascu i motor preko mene.

Pokazem mu da se polako pomeri napred i sidje sa moje noge.

Najbolje je sto je se semafor otvorio a ljudi iza mene sviraju kao ajde bre sta se tu zajebavate kao nema veze sto me lik gazi.

Pobesneo sam ali covek izadje i drzi se za glavu kao gledao sam na srednji retrovizor i vidim nema nikog pa da se vratim malo nazad izvini nisam te video.

Pitam ga pa jel si me cuo bar kad sam ti svirao ko lud dok si ti isao polako ka meni.

Kaze cuo sam ali nisam znao ko mi svira i zasto pa sam zato i isao polako.

I pita sta cemo sad i da li treba nesto da se plati.

Treba novu nogu da mi kupi budala.ali je bio fin pa mi ga bilo zao i rekoh ne treba nista samo pazi ubuduce.

Dobro sam prosao na kraju

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svakom po zasluzi, 12454 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Koji kreten majko moja :(

Dokle ćemo više da stradamo od budala kome ni dve nacrtane ovce ne bih poverio???

Dobro si prošao, nadam se da te ne boli stopalo.

• Svrati ponekad, 245 postova

Tuzna je cinjenica da bi se takve stvari mogle izbeci prostim postovanjem propisa i zakona. (sta ce on uopste na pesackom za vreme crvenog?) Ti si dobro prosao, ali si takodje i vrlo dobro postupio. Uspeo si da se kontrolises, i to mnogo govori o tebi.

P.S.Obrisi broj tablice. Cemu to?

Tuzna je cinjenica da bi se takve stvari mogle izbeci prostim postovanjem propisa i zakona. (sta ce on uopste na pesackom za vreme crvenog?) Ti si dobro prosao, ali si takodje i vrlo dobro postupio. Uspeo si da se kontrolises, i to mnogo govori o tebi.

P.S.Obrisi broj tablice. Cemu to?

Da ide na spisak onih koji gaze motoriste i da ostali beze od njega ako ga vide  ;)

nisam rekao da treba neko da ga bije ili bilo sta slicno ja bi prvi to uradio da je bio bahat i da nije priznao gresku

• Svrati ponekad, 245 postova

Da ide na spisak onih koji gaze motoriste i da ostali beze od njega ako ga vide  ;)

Spisak... dakle, cekam na semaforu. Staje lik ispred i naglo krece ka meni u rikverc. Cekaj, stani! Da proverim dal si mi u spisku, da znam da li da bezim od tebe... Broj tablica ti nece mnogo pomoci ako je majmunu za volanom omiljena uzrecica "izvini, nisam te video". Broj tablice ce ti pomoci u tri slucaja: 1.Ako zelis da ga prijavis 2.Ako zelis da uzmes pravdu u svoje ruke 3.Ako zelis da neki drugi bajker uzme pravdu u svoje ruke kada se sretne s njim (i time sebe uvali u probleme)

• Svrati ponekad, 252 postova
  • Motocikl: Yamaha xj600 S Diversion

Sledeci put,ti prvi na semafor.... :) ma...nije chuo...koga farba....?! Dobro si ti proshao,imao si srece.... shta je bilo,bilo je...a bilo- ne ponovilo se.... imash samo josh jedno iskustvo vishe i znash shta mozesh da ochekujesh od  vozacha...(chist primer da nas ima raznih)......

• Drug član, 935 postova
  • Motocikl: Kawasaki ZZR600

Neverovatno kakvih ludaka ima.... ili su bezobrazni ili su glupi do bola, ne znas sta je gore. Ok, nije ti slomio nista, ispada da si dobro prosao.

• Drug član, 1737 postova
  • Motocikl: Kilo Smor L8

Zalosno sto ljudi zive i voze ko muve bez glave ??? , al da ne vidi toliki motor i ne cuje sirenu koja dize iz mrtvih :o

Pa izgleda da treba da nosimo mitraljez i da nisanimo na svakog ko nam se priblizi, ma uzas bre koliko su ljudi postali odustni i ne svesni svojih postupaka >:(

Drago mi je za tebe da nisi gore prosao ;)

• U prolazu, 58 postova

Nedelja popodne u 16.20h ispred mene teget golf 2  staje na crveno svetlo i zaustavlja se duboko u pesackom prelazu,ja stajem metar iza njega u visini levog retrovizora i tako stojimo neko vreme.

Sve dok on nije odlucio da se vrati u rikverc.

Ja zbunjen vidim kako se pale rikverc svetla,vidim mu lice u levom retrovizoru,upaljena mi duga svetla svo vreme,sviram ko lud,on ne jebe vidim srusice me a levo ne mogu od saobrcaja i samo nagnem motor koliko sam mogao na levo dok mi je prst na sireni i dalje (i to sam sirenu promenio sad je ova jaka da jaca ne moze na motor a vozac ima spusten svoj prozor)

Stao je u trenutku kad mi je se zadnjim levim tockom popeo na sred mojeg desnog stopala i ocesao krilom po kolenu (sreca sto nije bio truo - jednom sam vec vadio parce zardjalog lima sa opela astre iz noge koji je takodje isao u rikverc)

Tad je tek uocio da sam iza njega i shvatio sta je uradio,pogleda kroz prozor i vidi da mi stoji na nozi pa krene brze bolje jos unazad da se skloni,dignem vizir i derem se STANIII na majmuna jer ne mogu vise da drzim motor nagnut a ako nastavi nazad pascu i motor preko mene.

Pokazem mu da se polako pomeri napred i sidje sa moje noge.

Najbolje je sto je se semafor otvorio a ljudi iza mene sviraju kao ajde bre sta se tu zajebavate kao nema veze sto me lik gazi.

Pobesneo sam ali covek izadje i drzi se za glavu kao gledao sam na srednji retrovizor i vidim nema nikog pa da se vratim malo nazad izvini nisam te video.

Pitam ga pa jel si me cuo bar kad sam ti svirao ko lud dok si ti isao polako ka meni.

Kaze cuo sam ali nisam znao ko mi svira i zasto pa sam zato i isao polako.

I pita sta cemo sad i da li treba nesto da se plati.

Treba novu nogu da mi kupi budala.ali je bio fin pa mi ga bilo zao i rekoh ne treba nista samo pazi ubuduce.

Dobro sam prosao na kraju

Au, brate moj, pa ne mogu da verujem... Ma trebao si da ga izlupas bar malo  :D

Vazno da si ti ok  ;)

Cujemo se

• Motorradfahrer, 1733 postova
  • Motocikl: Race Bike in a Tuxedo

A jel si probao da mu lupash po krovu?  ???

Ljudi se obichno 'oduzmu' na taj zvuk, a nasha Mina je specijalista za "lupanje"...  ;D

• U prolazu, 83 postova
  • Motocikl: nekada Africa Twin

prosle godine, marta, sam imao apsolutno identicnu situaciju! (isto leva strana, isto golf II, samo beli) samo sto je mene udario u prednji tocak, i motor mi je naravno pao!

A jel si probao da mu lupash po krovu?  ???

Ljudi se obichno 'oduzmu' na taj zvuk, a nasha Mina je specijalista za "lupanje"...  ;D

Da zanas da sam razmisljao o tome

samo o haubi

jer verovao ili ne u tom trenutku sam u rancu na ledjima imao prohramski triovalni izduv koji sam upravo bio skinuo sa motora kog sam prodao.

bilo mi zao izduva.. jeste da prohram ne rdja ali oce da se sikrivi..

a bila bi fora (kraj izduvne grane mi vireo iz ranca ko mac) da sam ga izvukao kao ninja i poceo da tucem po krovu :)

• nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova
  • Motocikl: 4x4

Svaka vam cast kako mozete da se iskulirate u takvim situacijama. Ja za mnogo bezazlenije j.bem kevu svima.

• Drug član, 1163 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition

Dobro si prošao, Marko.

Zbog takvih čuda ja stajem tačno posred auta, u liniji srednjeg retrovizora ili na crtu između auta, tako da ako mu se i desi takva luda ideja, da ne može da me zakači...

PS: A već sam pomislio svašta...

• Svrati ponekad, 367 postova
  • Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat

prosle godine, marta, sam imao apsolutno identicnu situaciju! (isto leva strana, isto golf II, samo beli) samo sto je mene udario u prednji tocak, i motor mi je naravno pao! Naglo je krenuo, udarac nije bio tako lagan, osetio je i on, pa je stao, drzao sam koliko sam mogao, ali Africa 200 i kusur kg + Golf, "izvucem" se i pustim... sta cu?! ODLEPIO SAM!!!

I 'ladno covek izlazi sa nastupom "Sta mi se nabijas...!!!"   >:(  :o     

gledam njega, gledam slomljenu rucicu kocnice, i sta...???     nisam imao zivaca da se raspravljam, iscooliram ga, podizem motor, sta cu da se ubedjujem...

tad je i sam ukapirao da je kriv, ono poznato "nisam te video", dzaba duga svetla i sirena... ali DA SI GLEDAO-VIDEO BI !!!

pita me "posto je ta rucica?", da "nadoknadi stetu" - kazem mu 15eur (posteno, to je najjeftinije, Louis,Polo-kad vec pita!)

lik u cudu, mnoooogooo je to, ima on majstora "argon-varenje, za 200 din...kao nova".  mislim se, izmenjao sam ih i vario bar 10 puta i zabole me... neki prazni dogovori, razmena br. tel. - samo gubljenje vremena

Palim, i dalje lagano bez prednje...

Dobro smo prosli, i ti uff  i ja...

koliko se god svi mi trudili i pazili, takvi kao oni prave takve i slicne gluposti iz kojih, zna se ko izvlaci "deblji kraj".

A mozda je to isti lik samo prefarbao golfa  ;)  :)

Salu na stranu, covek kad je na semaforu ne zna gde ni da stane, da li levo pa da te vidi u levom retrovizoru ili po sredini da te vidi na srednjem  ??? , bas bezveze i sto je najcrnje kako god da stanes ista recenica nisam te video, a u ovom slucaju ni cuo, STRASNO. Dobro je samo da je stopalo ok.

• Drug član, 1893 postova
  • Motocikl: XRV 750

Svaka vam cast kako mozete da se iskulirate u takvim situacijama. Ja za mnogo bezazlenije j.bem kevu svima.

Pa kad nisi tolerantan ;D ;D ;D Na primer kao ja

• Svrati ponekad, 497 postova
  • Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa

Na zalost, mi smo ugrozena kategorija u saobracaju i u skladu sa tim treba se i ponasati. Kako steta nebi bila jos veca.

Pa sto nisi zvao da mu radimo generalnu na golfu? ;D ;D

hpg zasto da skloni broj tablice,zasto ti smeta?

Pa na trenutak sam i mislio kao samuraj da ovo izvadim iz ranca http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=25173.0 i da mu preuredim haubu ali covek se nije svadjao vec je izasao iz golfa i iako je video da nema stete sam me pitao sta treba da se plati.

jbg svi smo mi ljudi i svi pravimo greske,vazno je da je sve proslo kako treba i mislim da mu se nece ponoviti slicno sad kad je shvatio sta je mogao da uradi,bolje tako nego batine pa da posle mrzi sve bikere.zar ne?

@ hpg sto se tice br tablica i ja sam razmiljsao da li da ih stavim ili ne - u pravu si jebes listu zajebavao sam se za to i moguce da su tablice ovde nepotrebne ali to sto je vozac golfa uradio je cinjenica a ne izmisljotina pa zasto bi je onda krio???

(to ti je isto kao da kurvu na ulici nazoves kurvom a ona se naljuti-izvini pa ako ti se ne svdja da te tako zovu nemoj to da budes a ako vec jesi pa zasto se onda ljutis kad ja samo navodim CINJENICE i to TVOJIH dela).

Nikog nisam pozivao na osvetu ili nasilje a ti ako zelis da raspravljas da li treba ostavljati br tabla u slicnim situacijama ili ne otvori posebnu temu umesto da ovde offujemo

Inace imao sam sinoc na vidikovcu istu situaciju ovaj put zena u puntu na sred pesackog ja nemam gde vec iza nje (inace uvek stajem prvi na semaforu ako treba i preko pesackog ali ako je neki auto vec debelo u pesackom i ja predjem ispred njega e jebi ga onda mogu i da nastavim kroz crveno kad sam vec u raskrsnici) ali ovaj put iskusnije pa kad sam video rikverc svetla simultano lengem na sirenu,upalim duga presaltam u prvu pod gasom i vec pocnem da pustam kvacilo spreman za manevar  ;D ;D ovaj put me je videla-verovatno sto je bila noc pa je zalepilo dugo svetlo

lik pored mene spusti prozor i kaze uuuu jebote ova oce da te zgazi... ja rekoh znam ,znam..    ;D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja