Gile 1656 Napisano Jul 21, 2021 Drug član, 871 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Prikolica je iz samogradnje, ali je uredno atestirana i registruje se sve ove godine bez problema. Celicna konstrukcija, bas bas sposobna, ima tri navoza od toga su dva bocna za smestaj motora, a sredisnji se skida i sluzi kao rampa. Trenutno nemam fotki, bice za vikend kad stignem da je slikam. Prodajem je jer sam kupio kvad pre nekoliko meseci, pa mi sad treba prikolica sa kipom i platformom. Registrovana je pre manje od mesec dana. Jedina mana joj je sto je malo teza zbog same konstrukcije, ali to ne bi trebalo da predstavlja problem. Cena je 500 evra i fiksna je. Zamene me ne interesuju. 064 14 80 322 Mihailo - Gile Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5989 Napisano Jul 21, 2021 Drug član, 2775 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd pustaj slike, ja sam u potraznji. I interesuje me kako si resavao registraciju iz samogradnje i koliko je to "malo teza". Hvala! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1656 Napisano Jul 21, 2021 Drug član, 871 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Pravljena je malo pre nego su se pojavili ovi pametnjakovici iz ABSa, uredno atestirana u to vreme, i to je to. Od tada je registrovana svake godine. Ne znam za kilazu, moram da proverim u saobracajnoj. Ali je realno teza od slicne kupovne bar 20-30%. I sposobnija 100%. Slike za vikend, nemam vremena do tada da odem kod mojih i slikam je. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5989 Napisano Jul 21, 2021 Drug član, 2775 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ok. Cekam. Ako je malo teza od onih glindzavih, nije problem. Nego samo da znam sta i kako. I ja sam na moru do kraja nedelje, tako da cekam fotke i informacije pa da vidimo sta dalje. Hvala! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1656 Napisano Jul 22, 2021 Drug član, 871 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i fotki. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1656 Napisano Avgust 5, 2021 (promenjeno) Drug član, 871 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Dolazili, gledali, nismo se dogovorili. I dalje aktuelno. Sa trenutnim cenama gvozdja ova prikolica vredi i na kilo 500 evra, plus sto je registrovana godinu dana. Promenio Avgust 5, 2021 član Gile Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...