vortex9666 0 Napisano Jul 20, 2021 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav za sve dobre ljude, tj bajkere! Nikad nisam u saobraćaju imao probleme sa bajkerima, pa bih vas zbog toga i nazvao dobrim ljudima, jer kako kažu..kakav si u saobraćaju- takav si i inače...:D Uglavnom, nakon dugogodišnjeg premišljanja i dumanja, dođoh do konačne odluke da sa povremene vožnje mopeda pređem na maxi skuter, i položim za A kategoriju. Pošto sam nabasao na ovaj forum, a i vidim da je baš aktivan, bio bih vam posebno zahvalan ako bi uspeli makae malo da mi olakšate pri kupovini maxi skutera. Budžet je...1,500-2000€, znam da je to malo za tu vrstu skutera, ali više ne mogu da skupim. Gledao sam piaggio x9 i yamahu xc 300, oba su mi se svidela, udobni i dovoljno snažni za moje potrebe.. Pa eto, da i ja, ako Bog da, uskoro krstarim ulicama kroz gradske gužve i uživam kao i vi...:D Svaki predlog je dobrodošao. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasadoncic02 55 Napisano Jul 20, 2021 Svrati ponekad, 106 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne razumem sad kakvu pomoć tražiš.Piaggio x9,yamaha 300 a slike od spidermaxa 500Послато са SM-A715F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Jul 20, 2021 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne razumem sad kakvu pomoć tražiš.Piaggio x9,yamaha 300 a slike od spidermaxa 500Послато са SM-A715F помоћу ТапатокаOpušteno. Trol. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...