Brka 2 Napisano Jul 18, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Pre jedno 3h na putu Mladenovac-Beograd, u naselju Vlasko polje, poginuo je motociklista Sasa Kalabic (34) iz Mladenovca. Vozeci Hondu CBR1000RR kretao se u cetvrtom stepenu prenosa na 8500 obrtaja iz Mladenovca ka Beogradu kada je udario u Yuga koji se polukruzno okretao. Silinom udarca Yuga je okrenuo u suprotan smer. U susret je naisao Renault Clio u ciju haubu je udario glavom i na mestu poginuo. Kacigu naravno, nije imao. Ljudi koji su bili tu kazu da ga ni ona ga ne bi spasla jer ga je Clio pregazio (za to nisam 100% siguran). Iza sebe je ostavio zenu, i troje male dece. R.I.P. :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Jul 18, 2006 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Uh bre... Neka mu je laka zemlja... Momenti kada bi rekao toliko toga a ne mogu da pronaðem prave reèi, ne postoje. Polako, ljudi. Polako. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TheDoctor99 0 Napisano Jul 18, 2006 U prolazu, 45 postova Lokacija: Lapovo, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan R.I.P :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Jul 18, 2006 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Neka mu je laka zemlja! :cry: Brko jel' si mi za njega pricao da je bio majstor voznje na tocku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Jul 18, 2006 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan 8500rpm u 4. brzini na CBR1000RR je mnogo brate za taj put, neka mu je laka zemlja ali ipak je prebrzo vozio. Meni je zao njegove zene i dece koja ce eto nazalost morati da odrastaju na taj nacin. Neka mu je laka zemlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Jul 18, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ne. Dizao je i on na zadnji ali nista posebno... Inace ovaj covek sto je poginuo je ranije vozio motore, napravio malu pauzu, pa je ove godine ponovo kupio i eto kako je zavrsio... Bez obizra na sve dusa me boli jer ovo moze da se desi bilo kome od nas a njemu neka je laka zemlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jul 18, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Pa pitanje je da li je brzo vozio ili nisko leteo... Strasno, nek mu je laka zemlja, andjeli s njim... (Brko, odakle ti tako precizni podaci? Jel si prisustvovao uvidjaju policije?) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Jul 18, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Neka mu je laka crna zemlja :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Jul 18, 2006 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Neka mu je laka ... Samo se pitam, kako se zna da je vozio na 8500rpm ??? Jesu proveravali crnu kutiju, ili sta. U svakom slucaju, usporite !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoM 0 Napisano Jul 18, 2006 U prolazu, 43 postova Lokacija: Smederevska Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi nisu nasi putevi za brzu voznju R.I.P :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9561 Napisano Jul 18, 2006 Drug član, 4394 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan laka mu crna zemlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Jul 19, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Samo se pitam, kako se zna da je vozio na 8500rpm ??? Prilikom udarca sat zaglavi na obrtajima u kojim je motor bio. Brko, odakle ti tako precizni podaci? Jel si prisustvovao uvidjaju policije? Cim sam cuo (otprilike 15-20 minuta posle nesrece) dosao sam na mesto dogadjaja gde je bilo njegovo bezivotno telo koje je bilo prekriveno, oba automobila i motor, odnosno ono sto je ostalo od njih... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zverka 4 Napisano Jul 19, 2006 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: bg :) Prijavi odgovor kao problematičan R.I.P :cry: :cry: :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Jul 19, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Sahrana ce se obaviti danas u 17h na Mladenovackom groblju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1765 Napisano Jul 19, 2006 Vlasnik sajta, 5349 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Nek mu je laka crna zemlja... :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DJ_MY_SOUL 6 Napisano Jul 19, 2006 U prolazu, 82 postova Lokacija: Mladenovac, Medjuluzje Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ga poznavao... ne mogu da verujem da ga vise nema.... cale mi kaze da kada je krenuo kuci video ga je kako jede sladoled i mahnuo mu.. a posle 20min dobio je poziv da je poginuo.... :( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladica 35 Napisano Jul 19, 2006 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Niš, SRBIJA Motocikl: DR 650 Prijavi odgovor kao problematičan nek mu je laka zemlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa 31 Napisano Jul 20, 2006 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan R.I.P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Jul 21, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Nek pociva u miru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 307 Napisano Jul 22, 2006 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam naisao 3 minuta po dogadjanju. Nije bilo sanse da prezivi i bez Clia jer je u padu udario glavom o ivicnjak. Otprilike da je vozio oko 200, bez kacige. Bezina prilikom udara je bila 150, tako da je pokusao i da zakoci. Ipak pri toj brzini, motor je prelazio oko 55m/s, pa prosto vreme reakcije koje je minimum 1,4s dovodi nas do minimum predjenih 100m pre kocenja. Isao samnom u osnovnu skolu i jos tada je vozio razne motore. Ostavio zenu, sina i cerkicu. Neka mu je laka zemlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jul 22, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Isao samnom u osnovnu skolu i jos tada je vozio razne motore. Ostavio zenu' date=' sina i cerkicu. Neka mu je laka zemlja.[/quote'] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Jul 22, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost, trudnu zenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
snowman 1 Napisano Jul 24, 2006 U prolazu, 14 postova Lokacija: Kad ima chorbe svuda!!! Prijavi odgovor kao problematičan R.I.P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KASKADER 0 Napisano Jul 24, 2006 U prolazu, 10 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da možemo to i bolje da vozimo... (Motor) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano Jul 28, 2006 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan Tek sam sad stigao sa mora. Chuo sam dok sam bio u budwu. Uzasno. Brko,chuo sam da je wozio sa sultanom kad je poginuo,je l' to tachno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...