TomyB 117 Napisano Jul 5, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Subotica Motocikl: (Ex) Yamaha TDM 850 3VD, Aprilia Mana, Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Kao što naslov kaže, poklonio bih nekome kacigu ako mu je potrebna da premosti neki period dok ne kupi novu. Nije za bacanje, ali je već dosta dugo kod mene i nošena je kako na duža putovanja tako i po gradu. U pitanju je kaciga marke Nolan N62, veličina je L (meni je velika, a nosim bmw kacigu veličine L koja mi je ok i shark veličine S, koja mi je taman). Na spoljašnjoj strani ima nekoliko ogrebotina (vide se na fotografijama), i jedno oštećenje mat sloja, nastalo od benzina. Unutrašnji deo je očuvan, redovno je čišćen sprejom za zaštitu unutrašnjosti kacige. Može lično preuzimanje u Subotici, ili slanje kurirskim službama o trošku zainteresovanog. Promenio Jul 5, 2021 član TomyB 10 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Jul 5, 2021 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan može za mene ,ako se niko nije javio Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomyB 117 Napisano Jul 5, 2021 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Subotica Motocikl: (Ex) Yamaha TDM 850 3VD, Aprilia Mana, Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan 6 minutes ago, Aki said: može za mene ,ako se niko nije javio Imam već jednu poruku u inbox-u, ako kolega odustane u međuvremenu javim ti se 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 801 Napisano Jul 5, 2021 Zainteresovan, 524 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Samo jedna sugestija, mislim da je i ranije bilo priče o tome. Jeste lepo ako je neko rešio da pokloni i jeste da ima pravo da pokloni kome god hoće: nekom od nas, babi, stricu, skitnici na ulici. Ali ako je već oglašeno da se poklanja na forumu, zar ne bi bilo lepo i korektno napraviti da stvar bude transparentna, tj. bez private message. Ko se prvi javi u temi, njegovo je. 4 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomyB 117 Napisano Jul 5, 2021 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Subotica Motocikl: (Ex) Yamaha TDM 850 3VD, Aprilia Mana, Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Marek1987 said: Samo jedna sugestija, mislim da je i ranije bilo priče o tome. Jeste lepo ako je neko rešio da pokloni i jeste da ima pravo da pokloni kome god hoće: nekom od nas, babi, stricu, skitnici na ulici. Ali ako je već oglašeno da se poklanja na forumu, zar ne bi bilo lepo i korektno napraviti da stvar bude transparentna, tj. bez private message. Ko se prvi javi u temi, njegovo je. Verovatno da bi, ali sam ja tu poruku dobio i pre nego što je kolega Aki pisao. U svakom slučaju, kolega koji mi je pisao na private je odustao, @Akikaciga je ponovo aktuelna.. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Jul 7, 2021 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan javljam se za kacigu..posto danas mi je moja ispala na pumpi i razbio vizir .. ako sam na spisku hvala puno 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomyB 117 Napisano Jul 7, 2021 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Subotica Motocikl: (Ex) Yamaha TDM 850 3VD, Aprilia Mana, Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, demro.st said: javljam se za kacigu..posto danas mi je moja ispala na pumpi i razbio vizir .. ako sam na spisku hvala puno Kaciga je rezervisana za kolegu iz Negotina Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1745 Napisano Jul 8, 2021 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Valjda iz Niša? Mislim za kacigu Aki, dok je u rerni suvlaki... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Jul 8, 2021 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga otišla u prave ruke, kolegi TomyB svaka čast na divnom gestu 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...