castor 384 Napisano Octobar 10, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Dobio sam rukavice koje mi jednostavno ne odgovaraju. Ja imam relativno malu šaku, tj. M veličina mi je dovoljna, a dobio sam rukavice veličine XL. Jedan sam od onih koji rukavice voli da su uz ruku, a ne da ima lufta... Prema mjerama proizvođača rukavica, XL veličina odgovara za obim šake od 24-27 cm (mjeri se između zglobova palca i kažiprsta, kao na donjoj slici). Rukavice izgledaju upravo ovako: Ovo su isti modeli ovih rukavica, ali u drugim bojama. Ova slika pokazuje kakva je donja strana (prsti i dlanovi) rukavica... Dakle, sa slika se vidi i proizvođač i model, a to je Dakine Cross X, veličina XL. Ono što bi trebalo da se napomene jeste da su ove rukavice predviđene za vožnju MTB, a ne motora, ali ja sam dileja koja koristi takve rukavice na motoru (nisu Dakine, već AXO, ali poenta je da nemaju nikakve štitnike, već su čitave od platna - dakle, nema karbona, nema podebljanih kožnih dijelova i tako toga). Ipak, meni ovakve rukavice odgovaraju za all-year-round vožnju na motoru, te se stoga teško odlučujem da kupim prave rukavice... Jednostavno nemam dobar osjećaj u drugom tipu rukavica, iako sam svjestan opasnosti za šake prilikom (ne daj bože, pu, pu, pu) pada sa motora... Dajem ih prvome kome trebaju ovakve rukavice, a da se javi na PM. Pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Octobar 10, 2008 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Moje su! Hvala na poklonu! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Octobar 10, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan puuu,,,taman da se javim... a bas mi trebaju.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Octobar 10, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Čika Đole, meni ne trebaju rukavice al mi treba onaj programčić što si mi obećao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Octobar 10, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Ja rekoh na PM, a ne ovdje... Dakle, igre su još otvorene... Peki, pošalji mi na PM neki on-line kontakt tipa hotmail, gmail, ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Octobar 10, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Obzirom da se bokilic prvi javio na PM, rukavice idu njemu. Pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
search 1 Napisano Octobar 10, 2008 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Lepe rukavice, jos lepsi castorov gest! Svaka cast!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Octobar 10, 2008 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa to nije fer, ja sam se prvi javioooo! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6222 Napisano Octobar 10, 2008 Svakom po zasluzi, 12455 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Sledeći put stavi cvikere kad ne vidiš da pročitaš ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Octobar 10, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Jesi, ali nisi dobro čitao predzadnji red u prvom postu... Jbga... Ali, da ti nadoknadim muku. Kad slijedeći put dobijem rukavice (a trebalo bi) - tvoje su. Jel' pošteno, Neške? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Octobar 10, 2008 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Octobar 10, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa to nije fer, ja sam se prvi javioooo! Sta kukas kad su ti sigurno male , kladim se u litar krvi... ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Octobar 10, 2008 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Sledeći put stavi cvikere kad ne vidiš da pročitaš ;D Ma nemoj, ti ce mi kazes ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Octobar 10, 2008 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan puuu,,,taman da se javim... a bas mi trebaju.... Eto, gazda vidis ko se prvi javio! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Octobar 11, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Ja rekoh na PM, a ne ovdje... Dakle, igre su još otvorene... Peki, pošalji mi na PM neki on-line kontakt tipa hotmail, gmail, ... Možeš mi poslati onaj programčić na storact@beotel.yu Jesi, ali nisi dobro čitao predzadnji red u prvom postu... Jbga... Ali, da ti nadoknadim muku. Kad slijedeći put dobijem rukavice (a trebalo bi) - tvoje su. Jel' pošteno, Neške? Brate mozda si ipak trebao Nesketu da ih poklonis, on ima 2 motora a Bokilic samo 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Octobar 11, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Peki, ne vrijedi da ti šaljem preko Beotel-a, jer ga očigledno spam filter skine zato što misli da je virus... Skini ga odavde... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Octobar 12, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Ja rekoh na PM, a ne ovdje... Dakle, igre su još otvorene... Peki, pošalji mi na PM neki on-line kontakt tipa hotmail, gmail, ... Možeš mi poslati onaj programčić na storact@beotel.yu Jesi, ali nisi dobro čitao predzadnji red u prvom postu... Jbga... Ali, da ti nadoknadim muku. Kad slijedeći put dobijem rukavice (a trebalo bi) - tvoje su. Jel' pošteno, Neške? Brate mozda si ipak trebao Nesketu da ih poklonis, on ima 2 motora a Bokilic samo 1 pa imam malo vise od 1........cak i mnogo vise,,,,,,, hvala castore ;) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Octobar 13, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Brate mozda si ipak trebao Nesketu da ih poklonis, on ima 2 motora a Bokilic samo 1 pa imam malo vise od 1........cak i mnogo vise,,,,,,, I sad ti zinulo dupe da ti neko pokloni rukavice...stvarno ne razumem ??? ??? ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Octobar 13, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Brate mozda si ipak trebao Nesketu da ih poklonis, on ima 2 motora a Bokilic samo 1 I sad ti zinulo dupe da ti neko pokloni rukavice...stvarno ne razumem ??? ??? ??? Ni ja ne razumem ovo...!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brzi Sabac 0 Napisano Octobar 13, 2008 U prolazu, 1 post Lokacija: Sabac Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Brate mozda si ipak trebao Nesketu da ih poklonis, on ima 2 motora a Bokilic samo 1 pa imam malo vise od 1........cak i mnogo vise,,,,,,, I sad ti zinulo dupe da ti neko pokloni rukavice...stvarno ne razumem ??? ??? ??? 100% si u pravu, bas mu zinulo dupe!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Octobar 13, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Brate mozda si ipak trebao Nesketu da ih poklonis, on ima 2 motora a Bokilic samo 1 pa imam malo vise od 1........cak i mnogo vise,,,,,,, I sad ti zinulo dupe da ti neko pokloni rukavice...stvarno ne razumem ??? ??? ??? al ja razumem,,a i prvi sam se javio na pp..... a i nerazumem sto je tebi krivo,,neske ima od mene pivo ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Octobar 13, 2008 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Brate mozda si ipak trebao Nesketu da ih poklonis, on ima 2 motora a Bokilic samo 1 pa imam malo vise od 1........cak i mnogo vise,,,,,,, I sad ti zinulo dupe da ti neko pokloni rukavice...stvarno ne razumem ??? ??? ??? al ja razumem,,a i prvi sam se javio na pp..... a i nerazumem sto je tebi krivo,,neske ima od mene pivo ;D ;D ;D od mene ima 2,ma 3 piva! a i ja imam 1 (recima:JEDAN) motor (skuter) :) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Octobar 13, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Kao što Boki kaže - prvi se javio na PM. Ja kada bi znao sve o svakome, onda ne bi postavio ovu temu, već bi pozvao onoga za koga bi znao da mu trebaju rukavice i odnio mu ih na ruke... Rukavice je dobio ko se javio i dosta sad o tome... Pozdrav svima... Djole Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...