Zo_lee 64 Napisano Octobar 10, 2008 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Hteo bi da promenim gumu (da bacim ove plastichne) na mom kinezu..jel moze neko da mi kaze gde da nabavim neku markiranu i kvalitetnu gumu (i cenu) dimenzije su: 130/90-15..a mozda bi i neku shiru uzeo moze neki predlog..pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Octobar 10, 2008 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan zovni zastupnike za gume imas netu adrese. sa sirom gumom ako ima mesta da se stavi usporavas motor dobijas na stabilnosti na suvom i vece klizanje na mokrom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Octobar 11, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Hteo bi da promenim gumu (da bacim ove plastichne) na mom kinezu..jel moze neko da mi kaze gde da nabavim neku markiranu i kvalitetnu gumu (i cenu) dimenzije su: 130/90-15..a mozda bi i neku shiru uzeo moze neki predlog..pozdrav Zoo_Lee, nemoj bacati gumu, treba meni, a mi siromasni studenti nemamo nista protiv klizanja. ;D Ajde kad stavis novu gumu javi, pa da se izdogovaramo, jer ja saru na zadnjoj skoro i nemam, pa bi mi i "plasticna" radila posao, samo da nije celava. Da dodam, nasao sam pozitivne komentare za Sava gume za kruzere, a verovatno su znatno jeftinije od popularnijih brendova. Mislim da moze bez problema da se uglavi 140/90, mozda cak i 150, ali ja sa njom ne bih eksperimentisao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Octobar 11, 2008 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan @Blackbite Nije nikakav problem za gumu (samo da ja nadjem sebi) dacu ti je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Octobar 11, 2008 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozovi KDM. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...