Nsu max 2 Napisano Octobar 10, 2008 U prolazu, 44 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: GSX-R 750, Fazer600, ZR7 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd i ja da nesto prodam. Prodaju se rukavice, nove, koza-kevlar, Keprotec-Shoeller, evo slika pa da nepisem puno. Cena 50 E, velicina XL. Novi Sad. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nsu max 2 Napisano Octobar 21, 2008 U prolazu, 44 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: GSX-R 750, Fazer600, ZR7 Prijavi odgovor kao problematičan Pa sta je, nije valjda da nikom ne trebaju rukavice na ovo hladno vreme ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrme 0 Napisano Octobar 21, 2008 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha R1 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije da mi nisu potrebne rukavice,bio sam u nedelju u NS-u pa sam ih mogao i probati.Ajd ako bude lepo vreme verovatno cu opet skoknuti do Novog Sada za vikend pa ti se javim da ih probam.Poz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nsu max 2 Napisano Octobar 22, 2008 U prolazu, 44 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: GSX-R 750, Fazer600, ZR7 Prijavi odgovor kao problematičan Sutra sam u Subotici od 10 pa do 13,14,15 h, Broj mob. 0637001311 cimni ili nazovi pa se cujemo. Goran. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...