benjamin 9 Napisano Octobar 12, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moje, sad kad vec kacimo svi sto nismo poslali na vreme eeee breeee ... dobra skroz ... breeeeeee ... daj sledeći put obratite pažnju na datume greota Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2329 Napisano Octobar 12, 2008 Skuteras, 3754 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ova moja slika na mom CRT monitoru izgleda bas onako kako sam ja hteo, malo tamnija, ne vidi se lice vozaca, a videh je na nekom TFT i izgleda malo svetlija Tako mi se bas ne svidja, ali kad se malo nagne monitor onda je ok. N :-\ecu nikad da kupim to sranje od monitora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 742 Napisano Octobar 12, 2008 Drug član, 1738 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Bem mu zeku, pa sve slicke su fenomenalne, ovaj put ste mi zadali mnogo problema kome dati glas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Octobar 12, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam jos uvek u nedoumici. Ova moja slika na mom CRT monitoru izgleda bas onako kako sam ja hteo, malo tamnija, ne vidi se lice vozaca, a videh je na nekom TFT i izgleda malo svetlija Tako mi se bas ne svidja, ali kad se malo nagne monitor onda je ok. N :-\ecu nikad da kupim to sranje od monitora Idi bre, natera me da je gledam iz raznih uglova. Upravu si. Kad se sagnem malo nize (s` oprostenjem ;D), stvarno je upecatljivija (tamnijua). A mozda ipak da kupis ti TFT, da bi zano kakve slidze saljes ! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2329 Napisano Octobar 12, 2008 Skuteras, 3754 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan E necu ZINAT. TFT je dobar za to sto ti nije potreban nikakav program za kontrast i osvetljenje. Samio vrtis glavom k'o blesav i sve nastelujes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Octobar 12, 2008 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo i od mene neshto! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Octobar 13, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno mi nije jasno zbog cega ove fotke nisu poslate za igru (namerno nisam napisao takmicenje)!???????? Pa onda da i ja ne saljem, nego da kacim posle...?? P.S.Fotke su stvarno predivne!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Octobar 13, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno mi nije jasno zbog cega ove fotke nisu poslate za igru (namerno nisam napisao takmicenje)!???????? Pa onda da i ja ne saljem, nego da kacim posle...?? P.S.Fotke su stvarno predivne!! da da sledeci put bre SVI da se igrate !!! uh kako bi se valjano potukli da smo imali i ove fotke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1171 Napisano Octobar 13, 2008 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bio ubjedjen da sam poslao sliku, ali izgleda da nisam. Greska u koracima, sljedeci put cu da pazim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni16 1 Napisano Octobar 13, 2008 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Šabac - Novi Sad Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo dobra fotka. Svaka cast. :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Octobar 13, 2008 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Mixa, poslao si sliku i ja sam ti odgovorila da ne mozes da ucestvujes posto si ti zadao temu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1171 Napisano Octobar 13, 2008 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Mixa, poslao si sliku i ja sam ti odgovorila da ne mozes da ucestvujes posto si ti zadao temu. Nisam bio par dana, nisam ni gledao mail, nego drito na forum. Sorry, nisam znao. :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Octobar 13, 2008 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Mixa, poslao si sliku i ja sam ti odgovorila da ne mozes da ucestvujes posto si ti zadao temu. Nisam bio par dana, nisam ni gledao mail, nego drito na forum. Sorry, nisam znao. :-[ Nije problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Octobar 13, 2008 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Foto by Tommy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Octobar 13, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, pa sto sve ove slike niste poslali za takmicenje, pa to bi pun pogodak bio. Bas steta P.S. Hellena, sledeci put tacno napisi sat i datum do kada slike treva da su poslate. Idealno bi bilo da to bude recimo 22:00 i neki datum, i ti se u tih 22:00 nakacis, sortiras slike i odmah okacis temu. Sta mislis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Octobar 14, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bio ubjedjen... :o :o :o A ja sam ubedjen da je ovo fatamorgana !! Jaoj ljudi kako mi je drago sto vas je sada ovoliko prisutno. Bice igranja, bice... Lazo, i do sada je bilo odredjeno vreme za slanje, do 24:00 polednjeg dana koji je Hellena naglasila kao rok. Meni licno bi odgovaralo da ostane tako (da ne objasnjavam zasto). Jedino ako je Helleni kasno da kaci galeriju posle ponoci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Octobar 14, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Lazo, i do sada je bilo odredjeno vreme za slanje, do 24:00 polednjeg dana koji je Hellena naglasila kao rok. Meni licno bi odgovaralo da ostane tako (da ne objasnjavam zasto). Jedino ako je Helleni kasno da kaci galeriju posle ponoci. Pa njoj je kasno jer ide u skolu ujutro A tako je lakse radi pogadjanja datuma. Nije isto kada se kaze "poslati slike do 5.5. u 22:00" i "poslati slike do 5.5.". Ovo drugo je nejasno tj. ne zna se da li se vazi 5.5. ili je to do 24:00 4.5. Nadam se da me razumijete sta htjedoh reci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni16 1 Napisano Octobar 14, 2008 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Šabac - Novi Sad Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Razuemli hefe . U pravu si, samo Helena da nam se javi, posto je ona ovde glavna i odgovorna za regularnost takmicenja . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Octobar 14, 2008 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Onda naka bude taj i taj datum do 22:00h, da bih mogla da okačim fotke i legnem na vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Octobar 14, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni16 1 Napisano Octobar 15, 2008 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Šabac - Novi Sad Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Cini mi se da vec sada imamo pobednika, smo da ziri da konacan sud . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Octobar 16, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Slike su sa telefona i noje neki kvalitet, ali.... Inace je Zlatarsko jezero. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Octobar 16, 2008 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Teška odluka-sve slike su izvanredne ali sam se ipak odlučila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Octobar 16, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Pa, Benjamine, cestitke na fer i postenoj pobjedi, a narocito na ovom fenomenalnom radu, bravo! I naravno, zeljno iscekujemo novi zadatak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Octobar 16, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Sjajne fotke! :) Sve su super ali ipak sam se brzo odlucio za koju da glasam ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...