harrunrg 0 Napisano Octobar 9, 2008 U prolazu, 2 postova Lokacija: BiH,Gračanica Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav naime trebao bih da kupim ovaj motor,pa me interesuju iskustva ako je neko imao ili zna podatke o tom motoru ja sam na netu pročitao da ima 25 KS,kolika mu je potrošnja i max brzina ? Svaki savjet je dobrodošao Puno Hvala na odgovorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
harrunrg 0 Napisano Octobar 9, 2008 U prolazu, 2 postova Lokacija: BiH,Gračanica Prijavi odgovor kao problematičan inače radi se o ovom motoru,stariji tip RG 125 http://www.suzukicycles.org/RG-series/RG125-Gamma.shtml Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MI_LOS 0 Napisano Octobar 9, 2008 U prolazu, 4 postova Lokacija: vrsac Prijavi odgovor kao problematičan ewo owako moj drug ima gamu 96" ja sam je vozio 190 merio mi drug sa hondom al joj treba bas dugo od 180-190............inace jako brz motor........i jos jedna stwar lepo ide na zadnjaka ali to je 125-tica i swaki motor brzo crkne jer su to mali motori pa se nom stop deru(pun gas)................... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...