Mimeola 104 Napisano Jun 22, 2021 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: XV 1100SP Virago Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima,Kako sam prodao crossrunnera, jer mi ne odgovara za ono što ću koristiti motor u narednom periodu, opet sam u potrazi za motorom.Neki od sledećih motora dolaze u obzir:- Vstrom 650 (svi modeli )- Transalp 700- Africa Twin 750- gs 800 (i f650gs je ok)- još neki enduro/putni enduro...- 1000+ccm mi ne treba Sa Polovnim Automobili sam upoznat... Ono što ne znam, a voleo bih da znam, da li neko od vas planira prodaju svog ili zna nekog ko prodaje.Motore sam kupovao ovde na forumu i uvek bio zadovoljan. Šaljite predloge mnogo mi se vozi... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borzegi 436 Napisano Jun 22, 2021 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: RD07 '93., šareno govedo.. Prijavi odgovor kao problematičan Potvrdjujem da mu se mnogo vozi.. Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Jun 22, 2021 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan znači plaća polovan po ceni novog? 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimeola 104 Napisano Jun 22, 2021 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: XV 1100SP Virago Prijavi odgovor kao problematičan Hteo ne hteo takve su cene 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bob Rock70 168 Napisano Jun 22, 2021 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ...Honda Transalp XL 700,Honda Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima,Kako sam prodao crossrunnera, jer mi ne odgovara za ono što ću koristiti motor u narednom periodu, opet sam u potrazi za motorom.Neki od sledećih motora dolaze u obzir:- Vstrom 650 (svi modeli )- Transalp 700- Africa Twin 750- gs 800 (i f650gs je ok)- još neki enduro/putni enduro...- 1000+ccm mi ne treba Sa Polovnim Automobili sam upoznat... Ono što ne znam, a voleo bih da znam, da li neko od vas planira prodaju svog ili zna nekog ko prodaje.Motore sam kupovao ovde na forumu i uvek bio zadovoljan. Šaljite predloge mnogo mi se vozi... Ako ti odgovara javi sePoslato sa DUB-LX1 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimeola 104 Napisano Jun 23, 2021 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: XV 1100SP Virago Prijavi odgovor kao problematičan Da... Tako nesto tražim.0653016933Mozes na ovaj tel da mi pustiš još koju sliku. Ja radim od kuće pa cu ti se javiti i u toku dana ako ti odgovara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimeola 104 Napisano Jun 23, 2021 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: XV 1100SP Virago Prijavi odgovor kao problematičan Kupljen motor.TA 700 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 6064 Napisano Jun 23, 2021 Drug član, 2081 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan U zdravlju se vozio! Ako je to ovaj žuti - lep je kao lutka Pre nekoliko godina u Grčkoj rezervišem da iznajmim i isprobam prvi put model koji sada vozim, Tenere. Ali se nešto izjalovi, pa sam morao da uzmem TA 700. Toliko sam se tada razočarao i iznervirao - ali u roku od pola sata mi je TA toliko dobro legao i toliko mi se dopao - da ne mogu da opišem. Da nisam našao Ten, definitivno bi TA700 bio sledeća opcija (bez obzira na manji prednji točak ) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bob Rock70 168 Napisano Jun 23, 2021 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ...Honda Transalp XL 700,Honda Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan @Mimeola SrećnoPoslato sa DUB-LX1 pomoću Tapatoka 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borzegi 436 Napisano Jun 23, 2021 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: RD07 '93., šareno govedo.. Prijavi odgovor kao problematičan @Mimeola SrećnoPoslato sa DUB-LX1 pomoću TapatokaZiv bio Bobe Roče! I ja sam probao makinu veceras, milina..Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bob Rock70 168 Napisano Jun 23, 2021 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ...Honda Transalp XL 700,Honda Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha, drago mi je da vam se sviđaPoslato sa DUB-LX1 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimeola 104 Napisano Jun 23, 2021 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: XV 1100SP Virago Prijavi odgovor kao problematičan U zdravlju se vozio! Ako je to ovaj žuti - lep je kao lutka Pre nekoliko godina u Grčkoj rezervišem da iznajmim i isprobam prvi put model koji sada vozim, Tenere. Ali se nešto izjalovi, pa sam morao da uzmem TA 700. Toliko sam se tada razočarao i iznervirao - ali u roku od pola sata mi je TA toliko dobro legao i toliko mi se dopao - da ne mogu da opišem. Da nisam našao Ten, definitivno bi TA700 bio sledeća opcija (bez obzira na manji prednji točak )Jeste ovaj žuti od kolege@Bob Rock70.Danas sam caskom napravio turu oko 150km. Odličan motor. Meni odgovara u svakom smislu. Lepo poteze, lako stiže do putnih brzina, lepo ulazi u krivinu i dovoljno dobro koči. U kombinaciji sa motornim kočenjem odlično!Malo još da se upoznam sa njim pa pišem u temi za TA700 detaljnije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bob Rock70 168 Napisano Jun 23, 2021 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ...Honda Transalp XL 700,Honda Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Uživaj!!! Poslato sa DUB-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...