Cvijanović 1680 Napisano Jun 10, 2021 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem bicikl vel. rama 50-53cm. Bez amortizera. Menjači nikako grip shift(oni što se menjaju brzine kao dodavanje gasa na motoru) već onaj tip triger, poluga, štipaljka... kako ih ko zove. Ponude možete postaviti u temi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2094 Napisano Jun 11, 2021 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Kolko vredi ovaj bajs sedi mi 4,5 god u podrumu, bas veliki ram, nije za ispod 190cmПослато са Redmi Note 9S помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1680 Napisano Jun 11, 2021 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Do 50e. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Jun 12, 2021 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Ovo k'o da si dao oglas "Kupujem auto, karavan" Koji tip bajsa, kakva oprema, do koliko para ... suzi malo pretragu ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1680 Napisano Jun 12, 2021 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan ... pa to je ono što mi je presudno kod bicikla.... U suštini ima još jedna stvar, može i drumaš, al' da pozadi primi deblju gumu.Cenu određuje prodavac,moje je da platim ili ne..... Iako sam provizorno odredio cenu za kolegin bicikl. Možda on vredi više, možda i manje od tih 50e....Nezahvalno jeste al' preskoh.Da je moja veličina +kruta vila lako bi se dogovorili, jer je kalkhof od prilike taj drumaš koji pozadi prima širu gumu.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Jun 12, 2021 (promenjeno) SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan ja sam kupio bajs za 2.7km do posla, 50 jevreja, nije nista novije, ali vrti.......... brze stignem bajsom nego kolima............. ima da se nadje...............ja sam pre 3 godine prodao bajs vredan preko 400 evra za stotku..........nisam u tom svetu......niti sam znao cene..........zauzimao mi mesto u podrumu...........takoreci poklonio drugaru.......... Promenio Jun 12, 2021 član Marko011 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1680 Napisano Jun 13, 2021 (promenjeno) Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Promenio Jun 13, 2021 član Cvijanović Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1680 Napisano Jun 15, 2021 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Kupio Giant-a za 100e...Milina ga voziti. Prema trenutnim cenama bicikala prošao sam.... do jaja. U mom savetu, rećemo iza ogledala, platio sam ga realno. Kad pogledam Meridu iz oglasa ovde na forumu i uporedim klasu opreme sa biciklom koji sam kupio, ostajem iza ogledala definitivno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...