Huan 988 0 Napisano Jun 4, 2021 U prolazu, 2 postova Lokacija: Niš Srbija Motocikl: MaXi 125cc Prijavi odgovor kao problematičan Prednja viljuška ima lufta, kad dodješ do kraja na kočenju čuje se kao da udari tvrdo. Nema mekoće, ko što je bila, nov motor u garanciji? Moje mogućnosti motor u garanciji i šta je u pitanju sa viljuškom? Hvala unapred svima.! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danijell. 1 Napisano Jun 4, 2021 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prednja viljuška ima lufta, kad dodješ do kraja na kočenju čuje se kao da udari tvrdo. Nema mekoće, ko što je bila, nov motor u garanciji? Moje mogućnosti motor u garanciji i šta je u pitanju sa viljuškom? Hvala unapred svima.! Ne znam i meni se to desava ali ne brini mislim da nije neki problem...mani onako malo lupka tttrt....pitao sam mehanicara kaze nije to problem nikakav...Послато са SM-J600FN помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11319 Napisano Jun 5, 2021 Ne silazi, 2295 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Kvalitet kao kod bicikla,samo feder unutra. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Huan 988 0 Napisano Jun 5, 2021 U prolazu, 2 postova Lokacija: Niš Srbija Motocikl: MaXi 125cc Prijavi odgovor kao problematičan Baš tako.! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...