Biker Q 1645 Napisano Maj 31, 2021 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ima neko 0658928652 Milan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1645 Napisano Novembar 29, 2021 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan I dalje... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5792 Napisano Novembar 29, 2021 Drug član, 2023 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da imam neku kuku na selu, ali nisam siguran da li je za yugo ili zastavu 101. Slikaću je sledećom prilikom, pa ću ti poslati. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1645 Napisano Novembar 29, 2021 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vazi, moze i na viber. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6012 Napisano Novembar 30, 2021 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Knezev group. Ja od njih kupio za svoju mazgu. Ako ti treba nova kuka da imas papire. Ako ne, onda je skupa i bespotrebna zajebancija. Ali mozda ti znaci info. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4867 Napisano Novembar 30, 2021 Drug član, 1551 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Oglas: menjam Varburga sa kukom za Trabanta sa kukom. Šifra oglasa: kuku meni kuku tebi :D 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10388 Napisano Novembar 30, 2021 Drug član, 3394 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan On 31.5.2021. at 12:44, Biker Q je napisao: Mozda ima neko 0658928652 Milan Sad videh temu...imam od 101,skoro nešto tumbao po nekom kršu i video je...Ako odgovara za Jugišu rado ću ti pokloniti... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1645 Napisano Novembar 30, 2021 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja ne znam da li moze iskreno, jedino da slikas i ismeris sirinu. Ma imala na kp sa branikom samo da zasrafim kada mi treba a ja nesto ocu necu i sada vec neko vreme nema jbg. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10388 Napisano Novembar 30, 2021 Drug član, 3394 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Čim budem u prilici fotografisaću...tj. kad se vrnem s posla! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1954 Napisano Novembar 30, 2021 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Исто ти је то као код кеца, само мало уже. Одсечеш оне „L" профиле, што иду под носаче браника, скратиш пречку и завариш профиле назад, није неки проблем. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1645 Napisano Novembar 30, 2021 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan To kada ja strucno zavarim blago onome sto ide iza mene 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10388 Napisano Novembar 30, 2021 Drug član, 3394 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1645 Napisano Novembar 30, 2021 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, boki.64 je napisao: Исто ти је то као код кеца, само мало уже. Одсечеш оне „L" профиле, што иду под носаче браника, скратиш пречку и завариш профиле назад, није неки проблем. Kako ti se cini ova sa slika? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1954 Napisano Novembar 30, 2021 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Код мене је кука причвршћена на ову пречку, немам ову шипку што иде испод аутомобила. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10388 Napisano Novembar 30, 2021 Drug član, 3394 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Nova tehnologija Ovako manje kida trap...a i lako rešivo,iseći pa zavariti kuku na prečku,mada je ovako stvarno bolje! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1954 Napisano Novembar 30, 2021 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, shoyyka je napisao: Nova tehnologija Ovako manje kida trap...a i lako rešivo,iseći pa zavariti kuku na prečku,mada je ovako stvarno bolje! Слажем се, такву сам имао на Лади. А и није проблем да се пробуше две рупе кроз под, свакако су боља три ослонца. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1645 Napisano Novembar 30, 2021 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jugo je to, nije lose da se ova treca sipka produzi i zastafi za karter za svaki slucaj 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10388 Napisano Decembar 1, 2021 Drug član, 3394 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Kako god...ako hoćete da vam pošaljem,napišite generalije na PP?!? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1645 Napisano Decembar 1, 2021 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa ajd da probam, ako ne moze prosledjujem dalje ako nekome treba. Hvala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10388 Napisano Decembar 15, 2021 (promenjeno) Drug član, 3394 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Da napišem i ovde: Kolega,da javim da te nisam zaboravio,nikako da je umotam...Imao problema sa Distribucijom tj. sa žicama na banderi,jak napon i epilog pregorela dva TV-a,računar...pa išao da prijavim štetu i nosam ih ovih dana na popravku...u Petak i Subotu ne radim pa ću tada najverovatnije...izvinjavam se! Preciznije-nula zalepila Promenio Decembar 15, 2021 član shoyyka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1645 Napisano Decembar 15, 2021 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bez zurbe, ima vremena, i ovako nemam garazu gde bi sada prepravljao to. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1645 Napisano Januar 11, 2022 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da zakljucim temui da se zahvalim kolegi @shoyyka koji mi je poslao kuku. Kada malo otopli krece montaza. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...