Jump to content

Moto Zajednica

Beograd-Grocka-Smederevo-Pozarevac-Veliko Gradiste-Golubac i DJERDAP!!

Recommended Posts

• Zainteresovan, 830 postova

Drugari, uhhhhh, ovo se bas otelo kontroli....

Sedim, citam i neverujem!!!

Bio ja u subotu na turi pored Dunava, posle se vratio kuci, u ponoc, sutra pogledao slike na forumu, dobre kolege postavile, milina jedna, sto mi lepo bilo, ko i uvek na BJB turama!!!

I onda krenu postovi, ko sa neke druge ture! Te ovo je neprimereno, onaj mi je rekao da mi ruzna kaciga, ovaj rekao da je njegov motor jaci, bla bla bla!!!

Od kad se mi to pretvorismo u Hor beckih decaka?!?!?!

Ok, ako se nekome omakla neka fora koja je neprimerena, neka se izvini, ako smatra da tako treba, ili neka se ne izvini, opet uvredjeni neka izvuce nauk o coveku koji misli da mu ne odgovara, ili neka oprosti. Sta ga znam, to su mali nesporazumi i treba ih ispravljati u hodu, ako ima sta da se ispravlja.

Ja to vidim ovako, kad idem sa nekom ekipom na turu, ja stavljam svoje poverenje, svoju bezbednost u njihove ruke, racunam da ce mi pomoci ako se nadjem u ma kakvoj nevolji (kao sto su mi za 5 sekundi na goliji nasli alat i sraf koji mi je falio i bezbedno sam se vratio kuci, sa uzivanjem), znam d acu i ja njima pomoci, svakom pojedinacno, ma sta se desilo! TO JE BIG DEAL! I sad hocete da mi kazete da se taj feeling, to zajednistvo koje smo delili u subotu ceo dan, ta gomila kilometara u kojima smo uzivali ceo dan zajedno, svelo sve na ovo sada?!?!

Ja na to ne pristajem, otvorite temu lepo u podforumu "Javno blacenje i prepucavanje clanova" pa udrite! Sta, ne postoji takav podforum?! UPRAVO TAKO!!!

Mislio sam da toga bar ovde nema, da se takvim tonom i recnikom iko obrati ikome na ovom forumu?!

Primeticete da sve vreme govorim u mnozini jer apsolutno ne zelim da se stavljam ni na ciju stranu, dovoljno je jasno sta mislim o nekim stvarima napisanim u ovoj temi.

I iskreno, ja mislim da bi neki ljudi mogli pre svega da se izvine Banetu sto mu prljaju sjajno otvorenu temu i jos sjajnije organizovano putovanje! Bane, svaka ti cast, ovo je u jednom, meni najbitnijem segmentu, najbolja tura na kojoj sam bio, a taj je VODJA PUTA! Covek je proveo vreme na zacelju kolone, a imao je apsolutno najbrzniji i najmocniji motor u grupi! RESPECT!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 69 postova

Rene ne zaboravi da je i put do pakla poplocan najboljim namerama, stoga razumem tvoj stav da je u pitanju klinacka benigna zafrkancija, ali smog stanovista tolerancije i medjusobnog postovanja smatram da si trebao kratko da se izvinis i stavis tacku na dalji tok, pravac na pivdzana i svi srecni i veseli ;D

Respect :D

• Drug član, 1465 postova

Pozdrav,

.... a taj je VODJA PUTA! Covek je proveo vreme na zacelju kolone, a imao je apsolutno najbrzniji i najmocniji motor u grupi! RESPECT!

inace, sta mislis, da u drugim slucajevima najslabiji motor vozi pozadi?

Izgleda da se nisi bas navozao u grupama....

• Drug član, 1347 postova
  • Motocikl: BMW R1100RT

Pozdrav,

.... a taj je VODJA PUTA! Covek je proveo vreme na zacelju kolone, a imao je apsolutno najbrzniji i najmocniji motor u grupi! RESPECT!

dobro je brate

• Zainteresovan, 701 postova
  • Motocikl: zx6r

Sorry Lancia ali nisi bio sa nama!

I moj,kao i utisak svih koji su bili na voznji je slican kao i Nikolin. A to je da je Banetovo ponasanje bilo za desetku.

Voziti takav motor a skoro ga i ne razvuci ceo dan,nego paziti na druge je ipak za RESPECT!

Nista licno,samo nema potrebe za tim tonom.

• IRON WILL, 972 postova
  • Motocikl: Voleo bih da imam motor

Evo da se i ja oglasim (malo sam bio odsutan) na ovoj temu, Banetu SVAKA CAST na organizaciji, ponasanju i voznji, covek je pokazao da je odgovoran i stalozen do maksimuma! Bez obzira na ponemute incidente (ako ih tako mozemo nazvati) ova voznja mi je ostala bas u lepom secanju. Nadam se da ce ista ekipa ponoviti slucaj  ;)

Oce, Abdula brale, u nedelju ponavljamo, pa jos bice i prosirena ekipa, ihaj! A ti ponesi katance, da vezes Afriku, da me ne ponese zelja pa zazdim za BGD na tvjoj motorini, mnogo je dobra!  ;D ;D ;D

• IRON WILL, 972 postova
  • Motocikl: Voleo bih da imam motor

Oce, Abdula brale, u nedelju ponavljamo, pa jos bice i prosirena ekipa, ihaj! A ti ponesi katance, da vezes Afriku, da me ne ponese zelja pa zazdim za BGD na tvjoj motorini, mnogo je dobra!  ;D ;D ;D

Xe xe xe ne brinem se, moj vranac je naviko samo na likove iz medija, druge nece da nosi  ;)

• Svrati ponekad, 489 postova

Rene-a ne znam, Neshu (nntoma) znam dosta dugo oko 2 god.

Bilo je tu dosta zajebancije, i pivo i palachinke i bockanje a bogami i podjebavanja.

Neccu da ulazim u to shta se desilo, iskreno i ne interesuje me.

Ali mislim da sve ovo treba da se zalije pivdzanom.

Koliko ja vidim Rene je isto tako super lik, pa lepo sedite u neku kafanu i raspravite to.

Aj u zdravlje.

(Di je sad peacemaker kad ga trebamo xD)

Pozdrav,

Pozdrav,

dobro je brate

braca smo odnekud?

Nikad ne bih pogodio.

Nikola, mislio sam da je to toliko logicno da ne treba ni imati posebnog iskustva. Naprosto, svaka grupa da bi ostala grupa mora se kretati najvecom brzinom najsporije jedinke, ma na koliko tockova ili cega god drugog bila. Zato sam bio iznenadjen euforijom oko ocigledne stvari, nista vise. Dodude, i ne stavih smajli na kraju opaske o voznji u grupama pa i nije zvucala saljivo kako je trebalo, moja greska. U svakom slucaju, verujem da je sada jasnije jer i ja sam kad pogledam, bez tog smajlija poruka zvuci nepotrebno ozbiljno.

Nemoj zezati, u zemlji Srbiji pa logichno?! Nema tu logicno, kazem samo, bolje ispratiti tu turu pored dunava nego sto je to Bane ucinio nije se moglo! I ja mu odajem priznanje za to. Znam ture na kojima nije bilo tako i tacka. Say no more...  ;)

Pozdrav,

Pozdrav,

dobro je brate

braca smo odnekud?

Nikad ne bih pogodio.

Nikola, mislio sam da je to toliko logicno da ne treba ni imati posebnog iskustva. Naprosto, svaka grupa da bi ostala grupa mora se kretati najvecom brzinom najsporije jedinke, ma na koliko tockova ili cega god drugog bila. Zato sam bio iznenadjen euforijom oko ocigledne stvari, nista vise. Dodude, i ne stavih smajli na kraju opaske o voznji u grupama pa i nije zvucala saljivo kako je trebalo, moja greska. U svakom slucaju, verujem da je sada jasnije jer i ja sam kad pogledam, bez tog smajlija poruka zvuci nepotrebno ozbiljno.

dobro onda poznanice da pojasnim malo sta sam mislio sa tim "dobro je brate"

elem,ionako je tenzija bespotrebno podignuta, i onda tvoj post, koji pomalo, izvini ali, zvuci prepotentno.

respect tvom iskustvu, ali i mi neiskusni smo,veruj bar procitali kako se vozi u grupi.Mislim da kod Nikole, a i ostalih koji su bili na ovoj voznji, nema ni malo euforije oko ocigledne stvari.Samo smo hteli da pohvalimo Baneta, koji je stvarno bio na visini zadatka, da ne kazem da nas je vrlo prijatno iznenadio! Mozda zato sto se to nije ocekivalo od onakve zveri! ( ne mislim na brata  Baneta,naravno  ;D )

no bad feelings!

• Svrati ponekad, 179 postova
  • Motocikl: KAMILA

ljudi zamolio bih vas da prekinete da se prepucavate jer je ovo tema za sabiranje utisaka a ne za prepucavanje mislim da je receno sve sto je trebalo da bude receno i da su pala izvinjenja i da lancia neki oda nasih clanova se nisu bas puno navozali ali to nema veze jbg a ja vozim vec 19 godina ali me to ne sprecava da se druzim sa njima i da se vozim bez obzira zna neiskustvo mislim moje ;D ni mene niko nije omalovazavao kada sam pre 19 godina seo na motor vec me je ekipa prihvatila i vidi sta postade od mene zlo i naopako ;Dpozdrav i tebi i zao mi je sto nisi bio sa nama ....mozda neki drugi put. ;D

Pozdrav,

omalovazavanje je zaista umetnost nekako primetiti u onome sto sam napisao, euforicnost Nikolinog posta je isto mozda diskutabilna kao izraz, ali je poenta price da se neke stvari oko voznje moraju zakljucivati i bio sam iznenadjen da je toliko logicna stvar nekome zvucalo tako iznenadjujuce fascinantna. To me navelo na utisak o nerazmisljanju o toj situaciji i samo sam na to reagovao. Deo sa navozavanjem u grupi je trebao biti samo malo skretanje na saljivu stranu, ali kao sto vec rekoh, moj propust je nedostatak smajlija iza te zadnje recenice na koju se trebao odnositi saljiv deo.

Zasto sam reagovao tako?

Pa prosto, ko god da vodi grupu, svaki ucesnik u grupi bi morao da razume njegovo vodjenje, a toga nema ukoliko se logicki ne uzivi u te postupke. Ako ne ukapira postupke odje grupe, dovodi mozda nekad u pitanje i funkcionisanje same celine i onda dzaba vodjstvo. Shvatanje da u grupi niko ne treba da vozi svojom maksimalnom brzinom bez obzira na snagu motora vec da brzinu prilagodi citavoj grupi, smatram osnovnim razmisljanjem i logiciranjem. Projekciju brzine cele grupe na razlicitim deonicama, znake upozoravanja, odredjivanje ko zastaje za onim ko gubi tempo ili izbor mesta za zaustavljanje smatram tek koracima koji se ne mogu razumeti od prve.

Uzgred, ovo je meni posebno draga tura, i Nntom me zvao da podjem i ja sto bih verovatno i ucinio da bas tog dana nije bio jedan poseban turnir za mene i jedno posebno (prvo) zlato oko vrata, a sta vise za jednog tatu od toga moze da se priusti? :)

Koliko vidim, svidelo se svima na toj relaciji pa ce ocito biti prilike jos. Na toj relaciji samo jos nije uspesno reseno pitanje dobre klope, samo do nivoa zadovoljavajuce, barem spram mojih gurmanskih skala za ocenjivanje :(

cestitke za zlato,nije to mala stvar! A za klopu si u pravu, jbg, poslusasmo naseg druga Lalajka  ;D ( necemo opet,samo ponekad kad postavi slike)  ;D ;D

Moje odusevljenje je proizislo iz sledeceg, kad vec razradjujemo temu do tancina: kad smo isli na Goliju, ja sam dusu izgubio upinjuci se da pratim tempo grupe, delom zbog neiskustva u voznji uopste, delom zbog slabasnog i nerazradjenog motorica  ;D. Uspevalo mi je uglavnom zahvaljujuci nekim strpljivim kolegama koji su me sacekivali, jednom sam cak promasio skretanje, ali me je Vukan vratio na pravi kurs.  ;D Zato sam se ja odusevio cinjenicom da je Bane FULL pratio sta se desava sa svakim clanom grupe pojedinacno, ali vizuelno i non-stop. To je sve, nema potrebe drljamo tu temu dalje, sto kazes, jedan smajli bi ucini stvar preciznijom i razumeli bismo se  ;D

I da, ispravno sto nisi isao - RESPECT za prisustvovanje prvom zlatu, bice prilike da se vidimo, na obostrano radovanje  ;)

No hard feelings, zucne rasprave su iskrene rasprave!

• Teoreticar ..., 12115 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

cestitke za zlato,nije to mala stvar! A za klopu si u pravu, jbg, poslusasmo naseg druga Lalajka  ;D ( necemo opet,samo ponekad kad postavi slike)  ;D ;D

Preciznosti radi, vi ste bili u restoranu Toma, u kom ja nikad nisam bio. Ja sam ranije pominjao kamp Toma, ali kako neko rece, on sad ne radi.

druze Lalajko nemoj da se ljutis,meni su tako preneli, prosto ne mogu da verujem posle svih tvojih gurmansih postova da si covek koji ne zna sta je ( i gde je ) dobra klopa ;):D

Pozdrav,

dobro je, iz jedne lepe ture izvukosmo jos i bonuse, malo smo pretresli medjusobno koliko zahtevamo jedni od drugih vise postovanja ali i koliko smo spremni ipak da ga i pruzimo, nebitno sto deluje malko zakasnelo. Sa druge strane imamo jos iskustava vezanih i za voznju u grupi pa cak i neke poludiskusije oko toga, a najbitnija su nam ocito iskustva vezana za klopu :)

Ako, ako, ovo trece jeste najteze iskustvo ali cemo valjda i tu klopu apsolvirati na ovoj relaciji jednog dana, toliko je lepa relacija da se nesto mora resiti po tom pitanju, pa makar vukli sa sobom i pasulj sa davanja krvi :)

• Teoreticar ..., 12115 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

Evo nekoliko fotografija iz kampa Toma, tek da naslutite kako je tamo u pravo doba godine:

main.php?g2_view=core.DownloadItem&g2_itemId=4088&g2_serialNumber=1&g2_GALLERYSID=c77fa806d67a10711910833a2500739b

(Ova ekipa sada zari i pali na Counter-u)

main.php?g2_view=core.DownloadItem&g2_itemId=4097&g2_serialNumber=1&g2_GALLERYSID=c77fa806d67a10711910833a2500739b

main.php?g2_view=core.DownloadItem&g2_itemId=4109&g2_serialNumber=1&g2_GALLERYSID=c77fa806d67a10711910833a2500739b

main.php?g2_view=core.DownloadItem&g2_itemId=4187&g2_serialNumber=2&g2_GALLERYSID=c77fa806d67a10711910833a2500739b

main.php?g2_view=core.DownloadItem&g2_itemId=4196&g2_serialNumber=2&g2_GALLERYSID=c77fa806d67a10711910833a2500739b

main.php?g2_view=core.DownloadItem&g2_itemId=4217&g2_serialNumber=2&g2_GALLERYSID=c77fa806d67a10711910833a2500739b

main.php?g2_view=core.DownloadItem&g2_itemId=4220&g2_serialNumber=2&g2_GALLERYSID=c77fa806d67a10711910833a2500739b

main.php?g2_view=core.DownloadItem&g2_itemId=4223&g2_serialNumber=2&g2_GALLERYSID=c77fa806d67a10711910833a2500739b

:) Ponovicemo na prolece!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja