red_alert 16 Napisano Octobar 5, 2008 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan zanima me kako da podignem zadnji deo na kawasakiu gpx 600r iz 89 godine ...on ima zadnji amortizer na vazduh ,,pa me zanima moze li da se podigne jel kad se voze dvoje nekako mi se cini kao da zadnji deo propada pa ako postoji neko resenje molim vas da mi kazete kako da resim .. i jos jedno pitane ,,,,isplati li se da se stavlja rep i sediste od suzuki srada da bi sed dobiop neki malo lepsi izgled i koliko to kosta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Octobar 6, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan kazu da se rep od R6 najlakse montira i imas gomilu na e-bay-u... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Octobar 6, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Kupis rep od poliestera, cimni brrku, ima ih koliko hoces a jeftini su. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Octobar 6, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan zanima me kako da podignem zadnji deo na kawasakiu gpx 600r iz 89 godine ...on ima zadnji amortizer na vazduh ,,pa me zanima moze li da se podigne jel kad se voze dvoje nekako mi se cini kao da zadnji deo propada pa ako postoji neko resenje molim vas da mi kazete kako da resim .. i jos jedno pitane ,,,,isplati li se da se stavlja rep i sediste od suzuki srada da bi sed dobiop neki malo lepsi izgled i koliko to kosta Stvarno mu je ruzan zad. kraj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...