Goshke 2786 Napisano Octobar 5, 2008 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam ovaj motor pa me zanima vase misljenje o njemu, ili ako imate neke zanimljive podate... Pozz sima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele05 0 Napisano Octobar 5, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pa mozda ti nama da kazesh ensto i prve ruke..ipak ti imas motor,i locnije bi bilo da ti nama pricas...zar ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Octobar 5, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Moj ortak ima taj motor,pa sam ga vozio cesto....Extra motor,ide solidno oko 110km/h ali zato ima snage jooooj...Mi smo sa njim cak i skakali,propinjali...itd,i motor radi bez greske...Samo sto trosi 7-8 L sigurno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Octobar 5, 2008 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio ovog ljeta TS125R i poskidao sve suvisno sa njega za voznju po terenu. Motor sam vozio neko vrijeme i onda mi je crkla elektronika (ako neko ima viska ,neka javi na pp.). Inace ide super ,ima dovoljno snage i prilicno dobro ogibljenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Octobar 5, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Shta od elektronike??On bash i nema neshto puno elektronike,a i ono sto ima u vecini slucajeva se moze popraviti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Octobar 6, 2008 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Shta od elektronike??On bash i nema neshto puno elektronike,a i ono sto ima u vecini slucajeva se moze popraviti... Ja mislim da je to komutator. Ne moze da se otvori kutija,zalivena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Octobar 6, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Shta od elektronike??On bash i nema neshto puno elektronike,a i ono sto ima u vecini slucajeva se moze popraviti... Ja mislim da je to komutator. Ne moze da se otvori kutija,zalivena. kontaktiraj clana sa foruma sa nadimkom JOSKA. on moze to da sredi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Octobar 6, 2008 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Mene zanima zasto je moj motor takoreci mrtav na malom broju obrtaja???? a inace ne ide lose na vecem broju obrtaja, mislio sam da stavim napred manji lancanik od 15 ili 14 zuba, sad mi je odnos 17-50, sta vi mislite??? pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Octobar 6, 2008 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan evo i nekih slika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Octobar 6, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ja mislim da je to previse za napred. bilo bi dosta 14, ili 15 na primer. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Octobar 6, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Mene zanima zasto je moj motor takoreci mrtav na malom broju obrtaja???? a inace ne ide lose na vecem broju obrtaja, mislio sam da stavim napred manji lancanik od 15 ili 14 zuba, sad mi je odnos 17-50, sta vi mislite??? pozzz Zato sto je cvaja male kubikaze, i optimizovan je za sto vecu snagu. Generalno 2t masine traze vece obrtaje da bi dobro isli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Octobar 8, 2008 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Stavio sam napred lancanik od 15, sad je mnogo zivlji i ide dobro na zadnji ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Januar 18, 2009 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Imam problem...Gde mogu da se nadju karike za suzuki ts(navedeni vec) motor, meni izgleda otisle, i koliko kostaju otprilike??? Baca mi ulje na auspuh, i nije nesto narocita kompresija... I jos nesto Zna li neko gde se nalazi ta blokada, kod mene je 15 ks, a hteo bi onih 23ks... ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lomnica_city 12 Napisano Januar 27, 2009 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda TransAlp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Cime si merio kompresiju,i jesi siguran da samo nije nastelovan lepo pa da ne moze da sagori svo ulje iz mesavine,ako je previse ulja u mesavini nije ni cudo sto izlazi na auspuh! Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...